de där dagarna som kallas livet

Veckan 

Är det fler än jag som är galet trötta för närvarande? Jag brukar alltid känna av tröttheten ett tag efter att vi ställt om klockan men sen vänder det tack och lov. Sen är det ju också det där med lov…. 

Vi hade en mysig och väääldigt slappig höstlovsvecka. Efter den början jag fick med illsinnig magkatarr och ryggskott så gällde det ju bara att hålla sig lugn. I måndags var jag på yoga men förutom det har jag hållit mig lugn:) Och nu känns både rygg och mage lite bättre. 


Finaste höstbukettem köpte jag i en blomsterhandel inte så långt härifrån och den gick i orangea toner. 


Golvet blev lagt på vår terass. Det är stora granitplattor. Framför terassen ska någon slags växter planteras. Vet inte riktigt vilken än men st lutar åt lavendel eller dylikt. Imorgon kommer vår hantverkare som ska börja med vårt badrum uppe och på fredag får vi besök av en trädgårdsarkitekt. Det är dags att knyta ihop säcken nu och det känns bra. När det gäller trädgården så vill vi ha en ritning som vi kan jobba efter långsiktigt. Där gäller det att ta en ”plätt” i taget. 


Vi flyttar också runt en massa möbler och ÄNTLIGEN känns de som att vi börjar få en ordning här hemma. Det tog bara tre år…. men nu ska K flyga från Köpenhamn temporärt och det välkomnar vi verkligen. För gudarna ska veta att det inte är lätt att dra lasset själv hemma. Tre år höll jag/vi ut sen kände vi att det inte var genomförbart längre så nu får vi i varje fall sex månader då vi får leva som en vanlig familj på hemmaplan. 

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ekenäsliv 8 november, 2017 at 20:37

    *Räcker upp en hand*
    Huuu alltså, mörkret håller på att svälja mig just nu… Men det vänder nog snart nä man vant sig lite.
    Skönt att det löst sig med din mans resor, respekt till dig som gör/gjort allt själv, för det är inte lätt.
    Kraaam Anna

  • Leave a Reply