de där dagarna som kallas livet, Uncategorized

30 days of good karma

Precis vad jag behövde nu kände jag, 30 dagars god karma. Förr läste jag mycket mer om nuet och medvetenhet och tränade även dagligen på denna konst. Sen när livet går i 190 är det lätt att man tappar bort den där kärnan. När jag såg att Rituals nu kör 30 dagars ”utmaning” att locka till sig god karma kunde jag inte låta bli. Så varje dag får jag ett mejl med vad jag ska tänka på, eller göra under dagen för att locka till mig god karma. 


Idag skulle man vara vänlig mot en främling. Mycket fint det här tycker jag och trots att det började den 14 maj så går det ändå att haka på. Det är bara att anmäla sig på Rituals hemsida. Detta är inget samarbete eller sponsrat inlägg utan bara ett tips på någonting som jag tror kommer ge väldigt mycket. 

Dessutom avslutade jag dagen på spikmattan i ett försök om att bli avslappnad och frigöra energi. Eller typ något sådant. Men fy bövelen så ont det gjorde just idag och långvarig blev jag då inte, ca 4 min…. Men det är nya tag i morgon. 

Kram & god natt ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply