de där dagarna som kallas livet, skönhet

a practical kitten

Medan jag väntar på att det ska lossna på Kalvinknatets hemsida så passar jag på att skriva lite. Alla barnen snusade strax efter 20.00, vilket inte händer särskilt ofta här hemma. Den lille ville inte sova alls, han hade fullt av bus på gång och lurade mig och sprang upp en gång. Tidigare i kväll så kissade han på fåtöljen och sprang därefter rakt in i badrummet, hoppade i badkaret och hällde ut en flaska balsam över sig. Detta i hopp om att få dusch vilket han således också lyckades med.

alba

 

Alba i sina nya kläder från KappAhl och H&M. Tycker det är så fint med vit spets, jeans och rosa! Är fortfarande lika förtjust i min almanacka från Noa Bembibre. Och visst matchade den här.

Vad gäller recension av min ”Incredible Face Mask” från May Beauty så måste jag säga att den gjorde så förfärligt ont att ta bort att jag var glad att kinderna satt kvar på samma plats som innan när jag väl hade lyckats dra av den i trasor. Den är säkert super för de flesta man jag har alltid haft väldigt ren hud (om känslig) så jag tror inte jag behöver denna typ av rengöring.

På bilden överst ser ni hur den såg ut när jag efter många om och men hade lyckats få av mig den och på bilden till underst är Monnes (kompisen som gav den till mig) …..

mask2mask3

 

Efteråt fickjag smörja hela ansiktet med en lugnande Aloe Vera kräm som jag köpte i Spanien och kinderna riktigt brände. Trodde inte jag skulle se normalt ut på flera dagar faktiskt! Men så himla farligt är det inte idag utan den värsta rodnaden har lagt sig tack och lov! Så helt ärligt så får denna masken inte något högt betyg av mig men det är inte för att den på något sätt är dålig utan att min hy helt enkelt är för känslig för denna typ av behandling.

mask1

Nej, nu ska jag ge Kalvinknatet en ny chans. Själv missar jag ju det eftersom jag kommer att befinna på en välbehövlig SPA-helg i gott sällskap!

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply annorlunda underbara 27 april, 2015 at 20:39

  Håller med dig ,fina;-) Den gjorde något så in i helvetes ont att dra loss…..Inte bra för oss med rosacea kan jag nog säga. Ha en underbar spa-helg. Själv så bär det av till Oslo <3
  Kram
  Ps: Hälsa min prinsessa <3 <3

 • Reply Mian 28 april, 2015 at 06:04

  Aj, aj.. : )

 • Leave a Reply