kläder och mode, shopping

Adventssnygg – tre olika outfits

Nu när helgerna börjar hopa sig kan det var bra med tips på vad man ska ha på sig. Själv känner jag att garderoben gapar tommare än någonsin och jag tycker det är såå svårt att hitta något jag vill ha på mig. I samarbete med Ellos har jag valt ut några favoriter som jag gärna skulle fylla ut min garderob med. Och jag känner verkligen habegär!! Det som är det finurliga med Ellos är att de har så många olika märken att välja mellan. Nu får ni dessutom 25% på hela sortimentet om ni anger koden 325441 i kassan. Rabatten gäller även på varumärken.

collage2

Festsnygg med klänning Twist & Tango 899:-, väska DAY i mörkblå mocka 999:-  och skor Ilse Jacobsen 1999:-

 

collage1

Det fanns en tid då jag praktiskt taget bodde i Dr Martens och nu närmar jag mig ett par nya. Tycker de är grymt snygga! I denna vardagsoutfit är det ytterligare en klänning från Twist & Tango 999:-, varmfodrade kängor från Dr Martens och ljuvlig påsväska i garvat läder från Ellos collection 1499:-. Älskar denna outfit!! Hade nog kunnat bo i den tror jag trots att jag inte är någon klänningperson. Gillar när klänningar är av den mer raka karaktären som denna:)

Den sista outfiten passar mer på nyårsfesten eller annan festligare och glittrigare tillställning.

collage3

 

Spetsklänning från Ellos collection 499:-,  skor från Laura Clement 549:- och paljettväska från Ellos egen kollektion 299:-

Hoppas att ni fick lite inspiration till garderoben nu ♥ Själv kommer det att bli några för tidiga klappar…..

Inte så mycket bilder hemifrån för tillfället. Svårt att ha det bloggsnyggt med stort dräneringsarbete utanför som påverkar så ofantligt mycket och tar oförtjänt mycket energi från allt annat. Men jag lovar bättring. Glöm för all del inte att tävla om 1000:- i presentkort hos Pysselgumman!!! Sista dagen idag.

Kram

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Adela 4 december, 2015 at 16:39

    Gosh vad mycket snyggt!! Du har smak vännen;)
    Måste verkligen tävla med i din tävling, vilka underbara saker där!

    Kramar
    Adela

  • Leave a Reply