de där dagarna som kallas livet, shopping, spanien

ända till september

Höstens första månad gör sitt intrång idag. Det är till och med så att det faktiskt märks här hos oss i Spanien. Vindarna blåser aningens kyligare, morgnarna tar längre tid på sig att bli varma och kvällarna är än mer behagliga. Hög tid med andra ord att se över barnens garderober. I går shoppade jag lite nytt till bebisen. Såååå mycket fint det finns till dessa små söta grabbar! Detta hittade jag på H&M.
september1
För visst är det väl något alldeles extra gulligt över tultande blöjbärare i hängselbyxor?!

Trots att det börjar bli svalare satt jag ändå ute i min lilla hörna till strax före midnatt igår kväll. Iklädd endast en tunn sommarklänning. september2

Och lyktan gav ett otroligt vackert sken ifrån sig och jag är så glad att jag köpte den. På måndag ska jag dit för att köpa en modell större men då tror jag att jag vill ha den som är svart.
september3

I ljuset från lyktan satt jag med datorn i knät och kollade igenom de första filmerna från mina kurser. Så himla bra är de! Kurserna som jag tar denna termin ges av Moderskeppet och om det är någon som är intresserad så kan ni läsa mer här . De kurserna jag läser ges via Högskolan i Jönköping, men de går också att betala för kurserna och läsa dem via Moderskeppet guld, de hittar ni här

Tack Mattias för en super duper pedagogisk förklaring till vad en pixel är!! Och det är beröm från en pedagog till en annan:)  Kameran som jag fotar med tar bilder med 18 megapixlar, vilket gör att i en bild så blir det 18 miljoner punkter. Grymt verkligen!!!

Dottern var och sov över hos vår extrafamilj härnere och mannen och stora sonen spelade Fifa på Playstation. En riktigt härlig lördag alltså, dessutom den sista i månaden augusti och nu står september framför oss. Den allra härligaste höstmånaden om du frågar mig. När löven så sakteligen ändrar färg, när man klipper de sista rosorna från busken och tar in och den månad när vår älskade storebror kom till världen för 8 år sedan. För i morgon så firar han sin åttonde födelsedag och idag ska här bakas chokladmuffins och chokladtårta. Och vad passar väl bättre att lyssna på en dag som denna än Peter LeMarcs Ända till september . Mini och jag har redan dansat runt i köket till den. Peter LeMarc är en av mina ABSOLUTA favoriter och han har hängt på mina spellistor sedan jag var runt 14.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Martin 1 september, 2013 at 11:02

  Kul att du hittat Moderskeppet.se och Guld. De kurserna är verkligen superbra och jag har sett en del av dem men inte så många som jag önskat. Tider räcker ju inte till…
  Har också läst Visuell kommunikation och håller på med digital bildbehandling på Högskolan i Jönköping. Grymt bra kurser det också. Gillar mest Mattias och Görans diskussioner över olika ämnen.

  Hoppas ni har det bäst och hälsa mannen från mig!

  • Reply pilotfrun 3 september, 2013 at 19:02

   Visst är de toppen! Jag är helt överförtjust och vill helst bara smita iväg och bildredigera:) Allt är bra med oss. Säg till fina frun att hon får komma snart:)
   Kram

 • Reply helenasenklavardag 1 september, 2013 at 11:23

  Låter som ni har det helt lovely där nere.. Lycka till med kursen. Jag önakar jag orkade ta tag i det som jag har kvar. Kram Helena

 • Reply mariette 1 september, 2013 at 13:16

  Spännande höst du har att se fram emot. Många nya hösttecken att se i Spanien.
  Vi kommer att fortsätta med renoveringen inomhus och det som är kvar på utsidan under hösten så vi hoppas att vi kan fira jul i huset och sedan bo växelvis ett tag.
  Händer alltid något här hemma 🙂
  Ha en skön söndag.
  Kram

 • Reply Jess 1 september, 2013 at 13:39

  Jag ska också snart begripa mig på PS…ska väl bara ta och installera lortet först….
  Kram J

 • Reply Tina 1 september, 2013 at 14:57

  Ja nu får nog till o med jag erkänna att hösten är här. Visst är moderskeppets kurser bra, jag hoppas att jag får tid över till mer kurser nu under hösten. Jag vet inte vilket flygbolag som jag åker till London med, inte jag som fixat med resan o helst vill jag bara kliva på planet blunda o vara framme…..Ha en fortsatt skön söndag vännen. Kramisar Tina

 • Reply Hovdamen 1 september, 2013 at 15:50

  September är en rätt skön månad, lugnet börjar sänka sig, man kan tillåta sig att sitta inne o kura istället för att stressa runt för att hinna så mkt som möjligt ute.

  En fotokurs, det hade jag verkligen behövt gå, jag är en bedrövlig fotograf, men tiden räcker inte riktigt till tyvärr. Mycket jobb o mycket träning o dessutom pendling till o från jobbet. Det får nog bli senare i livet är jag rädd.

  Kram

 • Reply Nilla 1 september, 2013 at 19:44

  Den kursen ”går” jag på internet. Jag har guldmedlemskap. Superbra . Tror det kommer bli superkul att gå den i Jönköping. Kramar Nilla

 • Leave a Reply