hus och renovering, Inredning

Ängelholm-Helsingborg-Båstad-Malmö

Att säga att vi har åkt omkring en del när vi är här i Skåne vore en underdrift. Vi har verkligen åkt runt hela tiden när vi har varit här. Vi har kört från Båstad i snöstorm, sovit en natt hos vänner i Helsingborg för att sedan äta brunch med andra vänner i Ängelholm dagen därpå för att senare åter igen åka mot Helsingborg, gå på bio och sedan åka tillbaka till Malmö.

Bilderna nedan är från lördagskvällen som vi spenderade hemma hos våra vänner i Helsingborg och det är Åse som har tagit dem. Min kamera hade lite semester:) 

I morse ringde så åter klockan och det var dags för att åter igen köra sträckan mellan Malmö och Ängelholm och träffa arkitekten en sista gång innan hon kör igång med att rita planlösningen till vårt hus. En snabb vända i huset hann vi med och en lunch på ishallen där Rögle har sin bas innan det var dags att återvända till Malmö då jag hade ett möte inbokat. Ett möte som handlar om min framtid. Och ett väldigt spännande och lyckat sådant. Just nu är allt i ett tidigt skede men så småningom så tänker jag delge er mina planer.

Ledsen att jag inte hunnit svara på kommentarer men min tid är verkligen minimal så jag svarar så snart vi har återvänt till Spanien. Jag skrattade lite lätt för mig själv när jag tittade på boken som jag tog med mig i förhoppning om att kunna läsa. Next time maybe:)

Ha en fin kväll!

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply annorlunda underbara 20 januari, 2014 at 21:40

    Behåll vinterkläderna på…nu på kvällen visar termometern bara 12 grader…brrrrr
    Kramiz

  • Leave a Reply