Forever Living Products, recept, sött & gott

aningens nyttigare bounty och sista dagen…..

Hej och hå vad dagarna går!! Helgen rusade iväg och det gjorde uppenbarligen början på veckan också. Det har varit händelserika dagar så jag har mycket att berätta:) I söndags tog vi nämligen en tur till min soulsister Marica och där var till min stora glädje även fina Malin/Fnulan och oj så mycket vi hade att prata om.

malinmaricarebecca

 

Mer om Maricas kalas får jag ta i nästa inlägg…… Massor med bilder därifrån blev det.

I helgen gjorde jag också en nyttigare variant av bounty som jag hittade här. Den damen bjuder ofta på riktigt goda och inspirerande recept.  De passade verkligen hela familjen i smaken och med godsaker som dessa behövs sannerligen inga andra kakor.

bounty

10 urkärnade dadlar

ca 1 dl kokosmjölk

200 gram kokosflingor

1/2 tsk kanel

1/2 tsk vaniljpulver

ca 100 gram mörk choklad

1 msk kokosolja

Mixa samman allt utom chokladen med en stavmixer. Smält chokladen och doppa sedan bountybitarna i den. Försvinnande gott!!

Häromveckan gav jag er ett galet bra erbjudande här på bloggen och det är kul att det är så många som har beställt. Tänkte att jag skulle göra er uppmärksamma på att idag är sista dagen att beställa om ni vill ha det till dessa finfina priser. Produkterna som kommer från Forever är dessa:

1. Fleur de jouvence

aloe fleur de jouvence

Aloe Fleur de Jouvence  består av sex olika samverkande produkter i ett komplett hudvårdsprogram, där appliceringsborste och spatel ingår. Detta är ett exklusivt och milt hudvårdsprogram som passar utmärkt även för känslig hud. Aloe vera är basen i alla produkter, som också innehåller kollagen, vitaminer och örter. Utan parabener. Setet innehåller: firming day lotion, cleanser, recovering night cream, toner, activator och mask powder. 

Ordinariepris: 1139:-                                              Ditt pris: 900:-

 

2. Forever Fit C9

Forever FIT C9

 

Lägg grunden till att må bättre, och att se bättre ut. CHANGE 9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt smalare, hälsosammare jag. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag! Perfekt om man är lite sen inför beach 2015;) om det nu blir någon sådan vill säga….. Att rensa ut och detoxa är grymt emellanåt och att man dessutom blir så mycket piggare är ju bara en bonus.

Ordninariepris: 1375:-                                 Ditt pris: 999:-

[Frakt tillkommer om du inte bor i Ängelholm]

Mejla mig snarast på hej@rebeccapecci.se om du vill slå till;)

Nu inväntar vi pappan i huset som snart kommer hem efter 5!!!! hela dagar borta. Ska bli gött!

Kram så länge!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mia 1 juli, 2015 at 06:45

  Förstår precis hur det känns när de kommer hem. Fick hem vår pappa/make igår efter 11.5 dygn på jobbet!! Nu passar vi på att njuta i en vecka för sen åker han till jobbet igen o blir borta 14 dagar…..

  Ha en skön sommar!

  Mia (också pilotfru)

  • Reply Rebecca 1 juli, 2015 at 22:11

   Nej, men gud vilken hjälte du är!!! Jag klagar på fem dagar i stöten; fjorton låter verkligen helt galet. Njut nu ordentligt av er semester tillsammans och ha en riktigt skön sommar ni också!
   Kramar

   • Reply Mia 1 juli, 2015 at 22:16

    Tack 😊 allt går men klart det är tufft ibland ensam med tre barn och en häst. Just nu är det lite lättare eftersom jag är ledig hela sommaren från mitt lärarjobb.
    Ha en skön sommar!

    /mia

  Leave a Reply