Inredning, skönhet

Aqua di Parma

Nu tar jag lite paus i packningen och visar lite god parfym istället. Kom på att jag inte skrivit om min nya favvis som jag fick i julklapp.

Fico di Amalfi från Aqua di Parma. Den luktar gudagott! Inte för sött, inte för tungt, bara helt perfekt. Och jag kan faktiskt känna fikonen på Amalfikusten genom doften trots att jag aldrig varit där. När vi var i Köpenhamn i höstas så sprang jag på just Aqua di Parma i en affär på flygplatsen och föll handlöst. Just denna doft (och hela serien Blu Mediterraneo som jag har förstått det) är unisexdofter.

Denna parfymgrunka åker rakt ner i min resväska tillsammans med en massa annat. Trodde faktiskt inte när jag återigen sprang runt på köpcentret vid kl 20 att jag skulle ha minsta gnutta tid i kväll då vi inte hade packat något men nu är alla barnens kläder packade, mina ligger hopvikta och väntar bara på att åka ner i väskan. UGG:sen är nysprayade och står på tork här nere och jag ser fram emot att inviga dem i morgon.

Sov gott!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Annalena 15 januari, 2014 at 06:19

  Välkomna hem! För ett par dagar sen fick jag skrapa bilrutan både utanpå och på insidan! Det var i o f s första gången denna vintern! Kram

 • Reply Ambienti 15 januari, 2014 at 09:46

  Ja, visst är doften helt underbar!!
  Och åk till Amalfikusten om du har möjlighet någon gång – det är så vackert!
  Hoppas att ni får en mysig Sverigevistelse. Tyvärr är det ju lite grått och trist här nere i södra Sverige just nu. Såg att du ville ha tips på var man kan hitta snygga jackor på rea. Kids & Friends som finns i Triangel-gallerian i Malmö rear fina jackor. De har även butiker (som är lite större) i Borgeby och Staffanstorp, om ni har lust att göra en utflykt:) Finns även på nätet.
  Peak Performance rear också (lite sportigare varianter)…Men som sagt det är många som rear nu…
  Lycka till!
  Kram
  Christina

 • Reply Vitae Stilo 15 januari, 2014 at 16:02

  Hoppas flygresan hem gått bra och att nu överlever snö och kyla. Kommer ni att flytta hem för gott eller kommer ni att ha kvar något boende i Spanien?

  Kram
  Helen
  http://www.vitaestilo.se

 • Reply Tina 15 januari, 2014 at 19:31

  Välkommen till kalla Sverige, hoppas flygresan gick bra o ni inte får en köldchock. Kramisar Tina

 • Leave a Reply