allt som är vackert, Inredning, tyg & tapet

årets tapet 2013

Vinnaren av Elle interiörs Designpris kategori tapet blev Origami, designad av Malin Persson, Mimou. Motiveringen löd ”Mönstret upphör aldrig att fascinera med sitt närmast tredimensionella uttryck som förstärks av den handtecknade känslan. Lika vacker i alla fem färgställningarna.”

Mimou

Och det är klart att det känns lite extra bra i hjärtat när just Mimou vinner. Detta Ronnebybaserade företag ligger inte inte lågt ifrån mina trakter och deras butik är en av mina absoluta favoritbutiker. Fast dom borde sätta upp en varningtriangel utanför. För man brukar komma ut därifrån med ett ganska stort hål i plånboken. Och tapeten Origami är inte den enda vackra tapet som de har i sitt sortiment. Förutom vackra tapeter så gör de också tyger, påslakanset, handdukar och kuddar med mera. Många av mina kuddar och textilier som jag har hemma kommer härifrån. En av mina favorit-mimoukuddar just nu är denna
kudde mimou

Ett sånt vackert budskap att affirmera vare dag ❤ Jag har modell stor (65x65cm) i min säng och jag är helt förälskad i den!

Nu ska jag pallra mig i säng. Stor dag i morgon:) och barnen har fått lov till att ha sovmorgon.
Kram på er!

(bilderna är lånade från Mimou)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Stoffisen 10 februari, 2013 at 22:02

  Så fin tapet. Den skulle jag ha smällt upp i min hall. Me like.

  Kram
  Stoffe

 • Reply maria at inredningsvis 11 februari, 2013 at 12:54

  Jag ÄLSKAR den citatkudden:) jag är totalt en kuddnarkoman haha. Tack för fina ord på min blogg.
  Om du vill få några heta fyndtips kan du kika in till mig:)

  ha en underbar vecka

  LOVE Maria

 • Reply Tina 12 februari, 2013 at 07:31

  Helt ljuvlig kudde, den hade gärna fått flytta hem till mig. Kramisar Tina

 • Reply displayen är grejen | Pilotfrun 22 februari, 2013 at 15:43

  […] Under tiden mannen tog de stora barnen till skidbacken så passade jag på att ge mig av till den 1000m2 stora butiken Minta, som är som ett Mecka för oss inredningsintresserade. Minta är också ett showroom för, och ska man kalla det bas, för Ronnebyföretaget Mimou som designar tyger och tapeter. I år vann de också det fina designpriset som delas ut av Elle interiör för årets tapet 2013. Mer om det kan ni läsa här. […]

 • Leave a Reply