de där dagarna som kallas livet, livet i familjen

att fira födelsedagar

Augusti och september är intensiva månader hos oss. Skolan börjar, för barnen och för mig. Sen har vi två av familjemedlemmarna som också firar bemärkelsedagar under just denna perioden. Först ut är minstingen som nu har uppnått den hedervärda åldern 3 år.

bruno2

Detta firades såklart med pompa och ståt och tårta från Nisses konditori på Villan här i Ängelholm. Högst upp på önskelistan stod en ny sparkcykel så det fick han tillsammans med en del annat. Storebror överraskade honom med ett ninja turtles set och storasyrran köpte en båt han kunde ha i badet.

Bruno1

Han var helnöjd! Det tog ett tag innan han ville öppna paketen; han drog liksom ut på det ett tag men sedan rev han upp dem för kung och fosterland.

bruno3

Inget treårspartaj utan partyhattar! Zio Mirko och Alba:)

 

bruno4

bruno5

Tårtan pimpades med tårtljus och tomtebloss för att bli extra festlig. I bakgrunden lite sådär småkaos som det är hos en familj med tre barn:) Nappar som dräller överallt tillsammans med resten….

När vi väl hade hämtat oss från 3-årsbalunsen så var det dags för vår stora kille att fylla HELA 10 år. Hallå, hur gick det där till?? Tycker inte det var längesedan vi kom hem till vårt gamla hus på Bergåsa med ett litet knyte i famnen och tyckte det var sååå fantastiskt att de på BB faktiskt lät oss ta med honom hem, att han var vår.

bruno6

bruno7

 

Julian ville inte ha tårta från Nisses. Antar att han också börjar lessna lite på maffig prinsesstårta så istället blev det kladdtårta med karamellfyllning, utsmyckad med godis och pimpad med tårtljus och sådana saker som brinner aningens mer än tomtebloss;)

Idag skiner solen och jag funderar som bäst på vad vi ska hitta på. En cykeltur lär det nog bli men också lite fixande inför nästa vecka då jag är själv hela veckan och åker sedan till Dublin på fredag tillsammans med Marica.

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply