de där dagarna som kallas livet, Gran Canaria

Att fira i värmen

En av de saker jag gillar allra mest med att bo utomlands är att saker aldrig blir särskilt komplicerade. Man tar det lite som det kommer. K blev utkallad på sin stand by men barnen och jag tillbringade dagen på stranden, en av de varmaste sen vi kom hit faktiskt. Och efter lite vila och dusch kilade vi över till våra grannar, tillika Ks kollega m familj. Där bjöds det på tapas och cava och sedermera paella till huvudrätt. Fantastiskt gott! 


Sen var det ju faktiskt obeskrivligt skönt att kunna dra på sig en tunn, blommig långklänning och skippa jackan (i varje fall de första timmarna). Skor har jag inte så många med mig så valet stod mellan vita sneakers eller flip flops och till min outfit gjorde sig flip flop bäst. 


Med på festen var förutom Otto och Annika med familj även gamla bekanta till dem som var på semester i Puerto Rico samt Ottos mamma. Ett riktigt härligt gäng! 

Vi satt ute på terassen hela kvällen och vinden var på vår sida så det gick bra. Strax före 23 slöt K upp så han hann i varje fall vara med oss vid 00-slaget. Det var en härlig upplevelse att se fyrverkerierna smälla av mellan palmerna till melodin av vågornas brus. 


Vi hängde ute hela kvällen och barnen, ett skönt gäng i blandade åldrar mellan 4-13 fann varandra direkt och lekte från det vi kom tills dess att vi rundade av någon gång efter 02. Så underbart att se hur kul barn kan ha. Och hur okomplicerade de är i sina relationer. 

Gårdagen blev slö och skön på alla sätt. Några timmars slappande vid poolen och sedan hämtpizza på stranden. Känns helt ärligt som att vi inte hade kunnat få en bättre start på 2017 ❤

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply