hus och renovering, Inredning

att fixa i ordning ett arbetsrum

Jo, men det är ju faktiskt så att vi inte kom längre med arbetsrummet än att åka och handla ett skrivbord. Sen tog det liksom stopp, precis som det brukar göra ibland när man håller på. Viljan finns där, men inte riktigt orken eller tiden. Men idag har jag äntligen fått både ork och tid för att lägga lite extra energi på just detta rum.

arbetsrum

Det ska städas upp, plockas i ordning och snart så hoppas jag att mitt skrivbord står där mot en av väggarna. Nu är jag dessutom på jakt efter ett vitrinliknade skåp där jag kan ha diverse pyssel, papper och plock. Om ni känner att ni har ett som står och skräpar någonstans och inte används så skicka mig gärna ett mejl.

K håller som bäst på att göra slutfix på fönstret i köket och barnen har hoppat hoppmatta som den lille vilden har döpt den till. En påskdag när den är som allra bäst helt enkelt. Hoppas att ni har sköna dagar och får njuta av god mat!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mia - Mitt vita hus 5 april, 2015 at 17:03

    Men gud vad fiiin din nya blogg är sötnos:) Här blir man glad av att kika in:) Stor påskkram till dig!

  • Leave a Reply