de där dagarna som kallas livet, familj, Inredning

att ha en liten kattälskare

eller numera två faktiskt…… I dag var vi nämligen och hälsade på hos goda vänner, vars katt fick ljuvliga små kattungar i våras. Två av fyra kattungar har det behållit och det var fantastiskt att se att Bruno tog dem till sig omedelbums. Julian har alltid varit mer försiktig med djur, men lillebror ville helst inte lämna de små sötnosarna ifred en sekund. Visst är det något alldeles särskilt med katt!

Vi hade ju katt innan vi flyttade till Spanien, och till Albas stora stora förtvivlan var vi ju tvungna att lämna bort henne. Men ända sedan dess har vi lovat Alba en ny katt när vi flyttar hem, och när vi bara har kommit på plats så ska det bli en katt men helst två i familjen Pecci. Om det är någon i närheten av Ängelholm som ska ha eller har kattungar så får ni gärna hojta! Dock kan vi inte ta någon förrän tidigast mitten på augusti.

Tidigt i morse skjutsade jag min pappa till tåget, och efter den ganska långa trippen ner till Köpenhamn så hoppade han på planet till Malaga för att möta upp K. I morgon påbörjar de resan hem till Sverige och om allt går som planerat och inget oväntat inträffar så bör de vara här på måndag. Det är en lång resa de gör, men det är två vana bilförare vilket känns tryggt. Jag har tre barn som håller på att gå av av längtan efter sin pappa just nu! Och så klart längtar jag också. När han väl kommer hem så har vi 1,5 vecka här i Sverige tillsammans. Lyx!

Kram och sov gott!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Lingonberrie 28 juni, 2014 at 19:18

  Så söt och fin han är med kattungen. 🙂 Klart ni ska ha kisse när ni flyttar hem. Blocket flödar över av annonser och även katthemmen får in massor med kattungar så här års som behöver nytt hem. Hoppas ni hittar någon liten goding.
  Trevlig helg! Ja fortsatt trevlig helg menar jag. 🙂

  • Reply rebecca 29 juni, 2014 at 21:12

   Tack söta du! Ja, vi lär nog hitta. Har kollat lite på Blocket men inte hittat något intressant ännu, men det lär ju bli fler och fler annonser. Sommaren är ju rätt tid för att köpa katt.
   Kram till dig!

 • Reply Adela 28 juni, 2014 at 21:52

  Så söta bilder på två gullisar;)
  Ja katt är så mysigt, vi har en gammal herre på 14 år nu och han är SÅ go! Håller med Lingonet, det finns massa missar som är i behov av hem;)

  Kramar
  Adela

  • Reply rebecca 29 juni, 2014 at 21:11

   Vad underbart med en kisse som är så gammal! Jag har kollat lite på Blocket men inte hittat så där väldans många, men det lär ju komma fler och fler efter hand. Det är ju rätt tid nu:)
   Kram

 • Reply happyvardag 29 juni, 2014 at 03:18

  Hoppas jobbmötet gick bra vännen. Djur är underbart, kan inte tänka mig mina pojkar utan vovve. Katt har jag aldrig connectat med så att säga. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/06/28/courage-is-not-the-absence-of-fear/

  • Reply rebecca 29 juni, 2014 at 21:09

   Det kändes väldigt bra Mia! En riktigt härlig skola med den rätta glöden och drivet.
   Kramar

  Leave a Reply