Gran Canaria

att ha firat födelsedag

Egentligen känns ju den här vistelsen som en enda stor present men det till trots så hade barnen (och K) fixat så jag blev ordentligt firad. Barnen är så roliga för de älskar när det vankas födelsedag och de höll på och tisslade och tasslade redan på fredagskvällen och på lördag morgon hörde jag att de var vakna riktigt tidigt. Sen kom de in allihop och sjöng och uppvaktade. 


Jag fick fina presenter i form av nagellack, en ny hatt och lite CK underkläder som jag önskat mig. 


Barnen tjoade och tjimmade en stund och sen överraskade de mig med att de redan hade dukat och fixat fram frukost. Vid såna tillfällen känns det extra gott i mammahjärtat. De hade fixat kaffe, croissant med nutella och en massa annat och såklart ett tänt ljus på bordet. 


K jobbade hela dagen och var inte hemma förrän vi hade gått och lagt oss men pappsen var med så vi åt pizza och hade mellomys på kvällen. Igår fick jag ytterligare en present, nämligen en SPA-dag med de stora barnen på Lopesan SPA- Costa Meloneras. Vilket ställe!!! Vi hade det superhärligt och gick igenom deras SPA-ritual med 14 olika zoner/stationer. På söndagar är det familjedag så då får man lov att ta med barnen. 

Imorse gick jag som vanligt och tränade och jag är nu inne på vecka 6 med BBG. Sååå himla kul och det ger bra resultat. Min vrist trilskas ju med mig så jag har knappt kunnat springa alls förutom ett par intervallpass på löpbandet. Men BBG ger både kondition och muskler. Idag är det förresten ”bara” en månad kvar här för mig. Jag ska fortsätta att bara  njuta utan några måsten, njuta av att vara tillsammans hela familjen varje dag och njuta av att solen strålar så gott som varendaste dag! 

Kram på er❤

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply