de där dagarna som kallas livet, småprylar

att ha gjort sitt första kalas

kalas3

Ja, det var en del anspänningar i helgen må jag säga. Bruno var bjuden på sitt första kompiskalas och det var en helt ny grej för honom. Tidigare har han varit på syskonens och släktingars kalas men aldrig på sin egen kompis. Stort, stort! Och det går upp för en att han inte är så himla liten längre även om han har den rollen här hemma med syskon som är så pass mycket äldre.

kalas2

Han var lite tveksam till att ge bort något över huvud taget men med en pilotpappa så kändes det ok att ge bort pappersflygplan. De här böckerna har hängt med sedan Julian var liten och de är så uppskattade. Vi kan fortfarande sitta här på kvällarna och vika tillsammans. Godiset, påsen och klubban kommer från Lagerhaus som jag tycker är helt outstanding när det kommer till den här typen av grejer.

kalas4

Sen i och med att kompisen fick en sån fin presentpåse så ville ju Bruno så klart ha en egen så vi pimpade en gammal NK påse och då blev han nöjd. Klädsel valde han helt själv och det blev vit skjorta med slips. Fint som snus!

kalas1

Och för att summera kalaset, det absolut bästa var att leka med alla dagiskompisar som var där samt att man fick en alldeles egen godispåse. Väl hemma började han redan planera för sitt eget kalas som han vill ha när han fyller fyra. Fast det dröjer ju ett litet tag….

Kram och en fin start på veckan önskar jag er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Popprinsessan 27 januari, 2016 at 10:56

    Vilken fin present! Och kalaskille förstås!
    Här planeras det också för kalas eftersom båda barnen fyller år i feb-mars. Det liiilla problemet just nu är dock att vi har en pågående renovering efter vattenläcka hemma så vi är just nu (och ett tag framöver) utan både vardagsrum och badrum på nedre plan.. Kan bli lite knepigt med kalas hemma, men det löser sig nog ändå 🙂

    Kram

  • Leave a Reply