Uncategorized

att klippa sig långt

ja, det kanske man kan kalla det. I eftermiddags när jag besökte min frisör Esther på salong Petro Peluqueros här i Fuengirola så tog jag med mig mitt clip-on set med extensions som jag beställde från Rapunzel för någon månad sedan. Det har liksom blivit liggande då jag tyckte att det var för långt, samt att man såg övergången för tydligt. Efter att ha fyllt på mina highlights och lowlights, samt klippt mitt egna hår så fäste Ester löshåret på mitt hår och klippte in det så att det passade mycket bättre med min frisyr. Förutom att klippa in det så tog hon också en bit på längden (mitt var 50 cm från början) och jag är helnöjd.

cliponVisst ser det väl mycket mer naturligt ut nu? När hon färgade mitt hår så ändrade hon om lite i nyansen också så att den skulle bli ännu mer lik den färg som jag hade på clip on setet. Den färg som jag har heter Scandinavian blond.

rapunzel2

Lite roligt var det dock när Ester frågade om jag skulle ut på kvällen eftersom jag gjorde mig så fin i håret. Nej, svarade jag, jag ska hem och laga middag till alla barnen så jag får stå hemma och vara snygg i köket. Haha, men det är ju faktiskt rätt roligt det också! Det är inte det lättaste att ”posa” i det huset. Det finns ju fler som vill vara med på bild:)

rapunzel3

I dag har jag haft ytterligare en fastedag och de är JOBBIGA!!! Det blir förmodligen bättre med tiden och när kroppen har vant sig men för mig är det terror just nu att titta på matbilder. Det är till och med jobbigt att öppna kylen då det ligger en flaska Chardonnay på kylning, men den får vänta tills i morgon. Idag har jag fyllt på vätskeförråden med örtte, vatten, buljong och sen har jag faktiskt fuskat med lite kaffe.

6 kilometer sprang jag i morse igen på gymmet och jag känner att det går lättare och lättare. Hur går det för er? Nu behöver jag bara bli bättre på att köra styrka också.

Nu ska jag hoppa i bingen snabbt så jag kan få käka frulle snart!!!

Sov gott!

KRAM

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Jess 17 oktober, 2013 at 21:14

  Skiiitsnygg. Har skickat WhatsApp till dig.puss J

 • Reply Välkommen Hem! 17 oktober, 2013 at 21:59

  Snygg! Och du, visst är du ju lite lik mig och mitt hår på den näst sista bilden, hihi va kul! Då, när jag hade mitt ljusa. Vi skulle sett ut som systrar om vi skulle spatserat där bredvid varann på nån spansk shoppinggata.
  Fast nu trivs jag så attans bra i det mörkare!
  Här har det inte varit lika muntert, tyvärr. Lillkillen gick och bröt handen igår och allt. Usch.
  KRAM och ha det fint!
  Judita

  • Reply pilotfrun 18 oktober, 2013 at 20:11

   Ja, men du måste ju ta och komma hit!!! Så kan vi shoppa tillsammans. Jag tycker att det låter som en ypperlig idé.
   Kram fina!

 • Reply Mirva 18 oktober, 2013 at 04:04

  Jättesnyggt! Kram!

  • Reply pilotfrun 18 oktober, 2013 at 20:13

   Tack snälla!
   Kram

 • Reply Ninnie 18 oktober, 2013 at 06:03

  Fint!!! 🙂

  • Reply pilotfrun 18 oktober, 2013 at 20:14

   Tack!

 • Reply helenasenklavardag 18 oktober, 2013 at 06:46

  Så fräscht och snyggt.
  Kram Helena

 • Reply Sara 18 oktober, 2013 at 09:36

  Men kaffe får du dricka på dina fastedagar, så det var inget fusk 🙂

  • Reply pilotfrun 18 oktober, 2013 at 20:14

   Jag vet……fast jag fuskade med lite mjölk i;)

 • Reply Adela 18 oktober, 2013 at 11:11

  Jättefint och jag tycker absolut det ser naturligt ut:)
  Gott med träningen, visst känner man sig nöjd?=)

  Kram
  Adela

  • Reply pilotfrun 18 oktober, 2013 at 20:15

   Tack söta du!
   Kramar till dig

 • Reply Tina 18 oktober, 2013 at 12:07

  Hej du vackra kvinna. Håret blev hur snyggt som helst o ser helt naturligt ut. Heja dig som är så duktig med träningen, jag skulle behöva en spark där bak så jag kom i gång, men jag promenera så jag får väl vara glad för det lilla….Ha en mysig fredag med din söta familj. Kramisar Tina

 • Reply Camilla - mamma till 3 killar i London 18 oktober, 2013 at 17:54

  Superfint!!! Jag dricker bade kaffe, gront och rott te i mangder under fastedagarna + att jsg ater som en galning de andra dagarna och det verkar funka anda (-7 kg ps ca 8 veckor). Jag tror de rekommenderar att man inte motionerar pa fastedagarna for att drt ar for lite energi for det (vet inte om du sprang 6km pa fastedagen?)
  Ha en bra kvall! kram fran en som gatt fran blond till brun, men inte saker pa om jag ar sa nojd…bild pa bloggen ikvall…om jag vagar..;))

  • Reply pilotfrun 18 oktober, 2013 at 20:18

   Eh, jo……jag sprang 6 km på min fastedag. Kanske inte det bästa om man vill må kalas. Får testa att inte träna nästa gång. Jag vill inte gärna gå ner i vikt utan jag hoppas att jag håller min. Däremot så ser jag fram emot alla hälsomässiga effekter som kommer med fastan. Kul med ny hårfärg. Då måste jag ju gå in och kika:)
   Kram

 • Reply Åsa 21 oktober, 2013 at 09:19

  Såå fint!!
  Kram Åsa

 • Leave a Reply