de där dagarna som kallas livet, familj, spanien

att knyta ihop säcken

Nu är det bara en dag kvar, och sedan far vi hem. Eller hem och hem, vi kommer att bo i kappsäck ett  bra tag då huset inte är inflyttningsklart ännu. Igår var vi hemma hos Jessica och Jonas och grillade. Jessica och jag lärde känna varandra genom våra bloggar innan vi flyttade ner till Spanien (då hon redan bodde här). Hon var den som hjälpte oss med allt det praktiska, kollade hus och fixade spjälsäng.

[bild snodd från Jessica]

Nu är det dags att säga tack för den här underbara tiden, och på återseende. För det är klart att vi ses igen! Snart! Men jag måste erkänna att jag är ledsen och kommer att sakna dig något oerhört Jessica 

Annars så packar och fixar vi mest. Och packar lite till. Och fixar. Och jag känner mig faktiskt helt urlakad och slut. Dessutom har jag inte sovit något vidare på flera nätter då det har varit varmt och kvavt och tankarna har farit som fjärilar i huvudet på mig. Så just nu är det lite jobbigt, både känslomässigt på grund av alla avsked, men också på det praktiska planet med allt som måste fixas.

[denna med…]

Idag har vi varit trötta och sega hela bunten, och lille Bruno som nästintill aldrig sover. Han är en mardröm på natten;) sov i hela TRE timmar!!! De känner på sig att det är något stort på gång.

Nu är K på väg för att hämta mat och jag slog mig ner fem minuter i soffan och passar på att skriva av mig lite. Mycket är packat och ska lastas in i bilen. Barnen och jag flyger nämligen hem, medan K och min pappa kommer att köra vår bil hem. Nu ska jag bara andas i några minuter. På återseende!

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply jess 18 juni, 2014 at 18:34

  Bästaste bästa finaste fina jag ska sakna dig också, jättemycket. Men ni kommer snart ner igen;-)
  Puss, hoppas vi ses imorgon en stund. Hörs på fm?
  kramiz J

  • Reply rebecca 18 juni, 2014 at 19:52

   Klart vi gör! Vi hörs i morgon fina vän!
   Kram kram

 • Reply Adela 18 juni, 2014 at 18:44

  Välkommen till Sverige igen! Jag var en av dem som tyckte det var ”sorgligt” när ni sålde ert hus och flyttade, så du är så välkommen tillbaka till gamla Sverige;) Förstår såklart att ni kommer att sakna varann, men ni ses ju igen och även jag hoppas få träffa Jess i sommar!;)

  Kramar och hoppas allt går bra!
  Adela

  • Reply rebecca 18 juni, 2014 at 19:51

   Ja, snyft, det var en jobbig tid det också. Uppbrott och förändringar är alltid tuffa. Eller har kommit att bli på senare år i varje fall. Det kommer att bli underbart att komma hem, jag har ju längtat efter det också det är bara nu innan som det är jobbigt.
   Stor kram till dig!

 • Reply Mirva 18 juni, 2014 at 18:49

  Ha en underbar ”hemresa” och Välkommen tillbaka till Sverige! 🙂

  • Reply rebecca 18 juni, 2014 at 19:50

   Tack söta du! Kram

 • Reply B-M 18 juni, 2014 at 19:42

  Förstår att det är vemodigt att flytta hem igen… Lika ledsamt som det är, lika kul är det förmodligen att komma närmare släkt & vänner här hemma i Sverige.
  Lycka till med hemresan! Kram

  • Reply rebecca 18 juni, 2014 at 19:49

   Absolut! Som alltid så är det liksom ”bittersweet”. Det ska bli otroligt kul att komma hem till vänner, familj och nya huset, men uppbrott är alltid lika jobbiga.
   Kram

 • Reply Suss - Hemma på Sjuan 18 juni, 2014 at 20:00

  Så tråkigt och spännande på en och samma gång! Hoppas det går bra med alla förberedelser och resan hem, kram Suss

 • Reply Ekenäsliv 18 juni, 2014 at 21:25

  STOOOORT Lycka till på ert nya äventyr, även om jag så klart förstår att det känns lite vemodigt..
  Ha en fin midsommar!
  Kram Anna

 • Reply bia 19 juni, 2014 at 11:51

  Alltid tråkigt med avsked….men det blir väl spännande att flytta ”hem” också;))…..tänkte önska dej en trevlig Midsommar….för det blir väl i Sverige då ??….kram bia

 • Reply Ulla Lundquist 19 juni, 2014 at 12:02

  Vill bara passa på att tacka för alla fina bilder och allt fint du visat från ert år i Spanien. Nu ser jag framemot att få se hur ni får det i Sverige. Du är en jättebra inspirationskälla.
  Lycka till med allt och Glad Midsommar!
  Ulla-Bella

 • Reply Vitae Stilo 19 juni, 2014 at 14:40

  Usch så jobbigt! Blir ledsen bara jag läser om det.. men hoppas att det går bra och att ni känner att ni gjort rätt val. Du får se till att åka och hälsa på Jess…

  Hoppas du får en fin midsommar!

  Kram
  Helen

 • Reply Life´s Silverlining and I 19 juni, 2014 at 18:10

  Fy vad jobbigt det är med avsked! Bittersweet är ordet. Så härligt att komma hem också. Välkommen till Sverige! Kramar Pernilla

 • Leave a Reply