allt som är vackert, belysning, möbler, musik

att önska sig kostar ingenting

Äntligen tid för att luta sig tillbaka en stund i soffan. Barnen sover allihop och som vanligt är det fullt upp fram till ungefär den här tiden. Direkt efter jobbet åkte jag hem och hämtade Alba som skulle på gympa, lämnade henne där och sprang 7km på löpbandet på gymmet. Jag är inte tillbaka i toppform än efter min långdragna förkylning men jag är igång igen och det är det vikigaste. Löpningen har verkligen blivit som en drog.

Nu är det snart dags för min födelsedag. Jippi! Det var ju inte längesedan det var julafton så det känns väldigt festligt. Och lika härligt som det är att bli överraskad, lika härligt är det att fundera ut vad man önskar sig för önskningar är ju gratis.
önskelista

Och om jag får önska mig fritt så är det precis det här jag vill ha, en Marshall stanmore  (den större varianten) känns som ett måste för en musiknörd som jag. Jag ÄLSKAR musik och lyssnar i tid och otid. När jag var yngre drog jag alltid in bandspelaren i badrummet och det där har liksom hängt med. Ett varmt bad blir såå mycket bättre med bra musik till. Den mycket exponerade, men ack så söta, Ghatto piccolo från FLOS. Eftersom vi nästintill  slåss om de småbord vi har här hemma så känns det som att man inte kan få för många av dem. Hays Don’t leave me table har stått på önskelistan ett tag. Det är fantastiskt fint! Litet och nätt och passar in nästan överallt. Den nya parfymen Decadens från Marc Jacobs som jag luktade på i helgen måste bli min. Fölsepresent eller inte. I need it! Och slutligen skulle jag vilja ha ett riktigt kvalitétsstativ från  Manfrotto. Fotografering blir så ofantligt mycket trevligare med bra prylar.

Nu ska jag slappa en stund med senaste numret av CHIC, med ny chefredaktör dessutom. Spännande!

Kram på er ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Confessions of a Shopaholic 27 januari, 2016 at 22:21

  Trodde parfymen var en väska 😀 Och snygg! Lämpan är också assnygg!

  http://vicktoria.malmolife.se

 • Reply Inredningshjälpen 28 januari, 2016 at 13:36

  Tack för påminnelsen Rebecca!

  Jag har ju helt glömt bort önskelistan för januari, kanske ett gott tecken i och för sig 🙂

  Kram Anette

 • Leave a Reply