de där dagarna som kallas livet

Att prova något nytt

  
Måndag och ny vecka. Och efter den här helgen så har jag även en ny erfarenhet med mig i bagaget. Det är nämligen så att igår så sprang jag, tillsammans med en vän, mitt första lopp. Det var ett seedningslopp inför Göteborgsvarvet. Man springer det i hopp om att få en lite bättre startposition i loppet. Vi var cirka 1000 anmälda till loppet igår och det var en så härlig stämning i Helsingborg. Även om jag måste erkänna att både jag och min kompis var galet nervösa. Så är det ju när man kastar sig utför stupet och provar något nytt. 

  
Extra härligt var det därför att komma i mål. Dessutom på en tid som jag var riktigt nöjd med. Tänk så mycket man kan bara man vågar. Den där känslan av styrka och upprymdhet följde mig hela dagen igår. Tänk att för första gången i sitt vuxna liv få en liten medalj:) Det här var första loppet jag sprang men definitivt inte det sista. 

Idag är jag hemma med en sjuk son som mår illa och har ont i magen. Håller tummar och tår för att det inte blir värre än så. Den här veckan har jag varken tid eller lust till att bli sjuk. 

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ekenäsliv 14 mars, 2016 at 13:36

    Du är ju bara så grym!!
    Heja dig <3
    Kram Anna

  • Leave a Reply