de där dagarna som kallas livet

back to the crime scene:)

renassiance

Säger hej mellan ögonbrynsfix och handling. I morgon åker vi nämligen till Karlskrona en snabbis för att spana in Lövmarknaden och hämta hem en liten efterlängtad dotter. Vi blir där över natten barnen och jag för att sedan köra tillbaka till Ängelholm på midsommarafton….. Lär väl somna innan festen hinner börja på allvar haha. Och i eftermiddag ska jag dra till Malmö för några tropiska drinkar på Renaissance och träffa mina godingar Marica, Åse och Malin. Välbehövligt för den här sommarlovslediga mamman haha.

Hopppas att vädret blir lite roligare än vad det är just nu…. Det började ju så himla fint med strålande solsken men tyvärr försvann den ljuvliga solen snabbare än vad jag hade hoppats. Den där brännan känns som en utopi för tillfället med tanke på att jag fick hålla mig inomhus under de fantastiskt soliga veckor vi hade i maj på grund av bihåleinflammation. Idag tar jag en välbehövlig vilodag från träningen, bara plankan som ska avverkas för 22:e dagen i rad. Tycker nog allt att jag börjar se lite skillnad.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply JUNITJEJ 22 juni, 2016 at 16:31

    Ha det så kul med tjejerna!

  • Leave a Reply