badrum, hus och renovering, Inredning

badrum och fröken ur

En skön söndag börjar gå mot sitt slut. En av de skönaste på länge faktiskt. Med sjuka barn och två halvvissna föräldrar så har vi tagit det lugnare än någonsin förr idag. För typiskt nog så insjuknade även sonen i halsfluss natten mellan fredagen och lördagen.

Innan vi vi hade koll på att det var just idag som klockan skulle vridas framåt så var hon redan 13.30. Nog tyckte jag väl att det var konstigt att bli väckt av Bruno klockan 8.30 och inte känna mig utvilad……

En del av dagen har vi ägnat till att diskutera planlösning, konstruktion och lite annat smått. För det är väl alltid så att det dyker upp saker på vägen och som det är nu har vi dels ändrat om lite på planlösningen både uppe och nere, samt börjat tänka om gällande placeringen av vårt orangeri. Dessutom hittade jag ett program för att enkelt skissa på en planlösning till badrummet. Detta använde jag mig av och visst det är långt ifrån komplett, men om man bara är ute efter att enkelt flytta på toalettstol, dusch, badkar etc. så funkar det finfint.

[bildkällor 1. Oscar properties 2. Daniella Witte 3. La masion d’Anna G,]

Just för planeringen av det stora badrummet på ovanvåningen så är det dessa bilder som har inspirerat mig mest, och allra mest den översta som jag har visat här på bloggen tidigare.  Detta är den del av renoveringen som jag gillar allra bäst:) Visst, konstruktion i all ära men det är inget jag går igång på, men detta wow, jag hade kunnat sitta hur länge som helst.

Då nästintill varenda affär är stängd här i Spanien på söndagar så fick det bli hämtpizza ikväll. I varje fall för de övriga. Själv gjorde jag en enkel lågkolhydratpizza med hemgjord tomatsås, chevre, mozzarella och ruccola. Supersmask och enkelt, det gick på en halvtimme!

Och hur vårt blivande badrum ser ut i nuläget. Tja, det ser väl ut som resten av huset…..

Haha, inte konstigt att man känner sig lite nervös ibland.

Kram och ha en fin kväll!

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fnulan 30 mars, 2014 at 21:10

  Men ååå det är så roligt att följa ditt planerande!!!
  KRAM

 • Reply mariellewinkler 31 mars, 2014 at 13:56

  Vad härligt med lite badrumsinspo 🙂
  Kram,
  Marielle

 • Leave a Reply