de där dagarna som kallas livet, familj, hus och renovering, Inredning

badrumsleverans mitt i allt

Jag satte mig ner för att börja skriva ungefär samtidigt som matchen mellan Tyskland-Brasilien startade. Men jag hann inte få ner ett ord, jag kunde ju inte missa den matchen. Heeeeelt galet med 5-0 efter 29 minuter. Vilken match!

I morse när vi hade vaknat och stigit upp, känt efter hur vi mådde,(och jo vi mådde ungefär lika risigt som igår) då ringde det på mobilen och minsann så var det en badrumsleverans på väg hem till oss. De skulle vara vid vårt hus om fem minuter. Så vad gör man, bara att sätta på sig något anständigt och lasta in B i bilen och dra iväg. Så är det väl med renoveringar. Man vet aldrig vad som väntar…..

Väl på plats så möttes vi av badkar, handfat och en massa annat. Typ största leveransen hittills. Tur man har humor, när man står där som två febriga rishögar och ska börja lasta in badkar och andra tunga kartonger. Tack och lov också att där finns en gräsklippare som fick serva som lastvagn.

Efter den värsta pärsen tog vi en vända inom Maxi och gick omkring som i dvala mellan hyllorna, men lyckades oavsett köpa med oss en ”plaskpöl” till B.

Och medan han plaskade i den och roade sig med vatten (som han saknar vår spanska pool!!!! Han den badgalna bebisungen) så passade mamman på att slappa med magasin och filning av fötter.

Jag lyckades nämligen få med mig en ny fil också från Maxi. En batteridriven sådan som faktiskt gjorde det lite roligare att fila fötterna. För visst är ju det bara så ofantligt tråkigt!

Under dagen har febern hållit sig i schack för både mig och K, men det är galet vilken verkan Alvedon och Ipren ger. Hade det inte varit för dem så hade jag inte kunnat få ner varken mat eller dryck. Det känns som att jag har bölder på båda sidorna.

Att våra stora hjärtan har det bra råder det ingen tvekan om, de har snickrat, badat i sjön, fiskat och haft det helt fantastiskt bra.

Nu har matchen börjat igen och jag bara måste se fortsättningen på denna galna match!!!!

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Ulle 8 juli, 2014 at 22:01

  NEJ! Jag som hejade på brasilien!:( ingen rolig match

 • Reply annorlunda underbara 9 juli, 2014 at 08:44

  Men du…att ni inte fick det levererat in i huset…då hade ni sluppit jobbet….Hoppas ni mår bättre dag för dag. Jättefin bild på K & B.
  Kram Jess

 • Reply B-M 9 juli, 2014 at 10:10

  Men era stackare….hoppas ni kryar på er nu! Aldrig kul att vara sjuk, men det blir ju liksom ännu värre när det är så varmt. Speciellt om man är febrig.
  Ska bli spännande att se ert hus växa fram! Själv börjar de bygga vårt hus i mitten på augusti, så det blir en spännande höst 🙂
  Kram

 • Reply Adela 9 juli, 2014 at 11:24

  Å era stackare…jobbigt att vara så sjuka i värmen och med all renoveringsarbete. Hoppas verkligen ni blir bra snart!! Bort med bacillerna hejja, hejja!:)) ♥

  Kramar
  Adela

 • Reply Catta 9 juli, 2014 at 13:09

  Hej på dig fina!
  Vad är det som händer, vad är det för skit ni åkt på era stackare 🙁
  Hoppas ni blir krya och får massor med härlig sommarenergi pronto!

  Den där filen måste jag ha, Maxi sa du? Hade ingen aning om att den fanns där 🙂

  Stor kram och krya krya!!
  Catta

 • Leave a Reply