allt som är vackert, de där dagarna som kallas livet, Uncategorized

Barolo i köttfärssåsen

20130123-194649.jpg
Ja, några droppar av just denna flaskan fick göra färsen sällskap i pannan i kväll. Sen hamnade några andra droppar i mitt glas. Jag älskar köttfärssås och det gör tack och lov barnen också. De fick gnocchi (uttalas njockii inte gnocki) till sin och själv åt jag min med broccoli och halloumi. Mumma!

Det blir lite sporadiskt med inläggen här på bloggen för tillfället. Jag räcker helt enkelt inte till. Igår kväll gick jag med en underbar (men missnöjd) bebis i snobben-pyjamas på armen fram till 22.30. När han äntligen somnade så somnade mamman också. Pappan tog en vända till Stockholm på jobbuppdrag. Det gäller att maxa tiden. Den lilla tid som den lille underbaringen sover spenderar jag med att plocka, handla och fixa. Jag försöker också ta mig igenom teorin på min fotokurs som denna vecka har temat ”rörelse”.

Nu sitter jag och pustar ut med en kopp kaffe! i soffan medan mannen nattar de stora barnen (med bebisen på armen). Kände att jag behövde lite mer koffein för att orka med resten av kvällen. På schemat står nämligen olja köksbord (gjort av massiv wenge), olja bänkskiva (massiv den också), bära ner överflödig byrå i källaren, byta plats på ytterligare några tavlor för att nämna några av bestyren. Jag är bra sugen på att öppna en flaska skumpa på fredag kväll:)

20130123-201408.jpg
Lite nya blomster är också införskaffade. I ljuvliga rosa nyanser som gör sig så fint till våra vita väggar. Ett fång vita liljor får pryda vårt matsalsbord och det doftar så gott. Jag lägger upp lite fler bilder när jag får möjlighet och när jag får tillfälle att fota i dagsljus.

Hoppas att ni har en härlig lill-lördag ute i stugorna! Nu är bebisen tillbaka i min famn igen så min lilla vilostund är över ❤

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Victorias provkök 23 januari, 2013 at 22:00

  Hoppas kvällen blir bra trots mycket jobbande;)
  Kramar från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  • Reply pilotfrun 24 januari, 2013 at 17:38

   Den blev jättebra! Men jag var helt färdig när jag gav upp för kvällen.
   Kram

 • Reply mrs Sessan 24 januari, 2013 at 10:36

  Kom ihåg: ANDAS MED MAGEN 😉

  Kram finaste

  • Reply pilotfrun 24 januari, 2013 at 17:39

   Tack för att du påminde mig!!!! Andningen har varit långt uppe i halsen de senaste dagarna. I morgon kväll är första etappen avklarad. Usch!
   Kram!!

  Leave a Reply