familj, hus och renovering, Inredning

behind the scenes

Ja, ofta ser man ju hur allt ser ut när det är färdigrenoverat och inte hur uppställt det är under tiden. Jo, kanske om man tittar på Arga snickaren 😉

Häromdagen gick jag runt vårt hus för att liksom fånga upp det värsta. Och då har ändå vi redan slängt cirka fyra till bredden fulla containrar.

Denna högen har dock förändrat karaktär då sonen och grannpojken igår hjälpte till i flera timmar med att stapla tegelstenar.

Och där under den gigantiska tegelstenshögen så tittar en helt ljuvlig hortensia fram…..

Det blev inget restaurangbesök igår, dotter var fortfarande sjuk med hög feber och halsont så vi får skjuta fram det. Idag håller vi dock tummarna för att febern släppt sitt grepp om henne. Hon vill så gärna följa med någon vända till huset och se hur det blir.

Kram så länge!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply annorlunda underbara 9 augusti, 2014 at 09:40

  Ja jisses som det kan se ut, kommer du ihåg vårt hus innan renoveringen;-)
  kram och hälsa Albisen med krya på kram <3 <3

 • Reply happyvardag 10 augusti, 2014 at 06:29

  Ja, oj och fy så mycket det blir att forsla bort. Ta det försiktigt med allt – du vet hur det blev med spiken i foten för mig. Är ännu inte återställd – så drygt. Hoppas lillskruttan kryar på sig och du, kul att du blev kvar i skolans värld. Jag hade nästan inbillat mig att du skulle jobba med annat. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/08/08/before-and-after/

 • Reply Ambienti 10 augusti, 2014 at 22:09

  Tack för att du bjuder på så många härliga bilder…! <3
  Det är så roligt och inspirerande att se ert vackra hem ta form…Vilket jobb ni lägger ner, men det kommer att bli super och ni lär ju verkligen känna ert hus in i minsta detalj! De kalkade väggarna blir ju bara så snygga!
  Härligt och befriande att inte bara se "tillrättalagda efterbilder" som på så många andra ställen!
  Ha en fin vecka!:)
  Kram
  Christina

 • Leave a Reply