badrum, hus och renovering, Inredning, kök

blandare i lyxig tappning….

Jag längtar verkligen till den dag då jag får visa er inspirerande bilder på vårt hem, men tills den dagen kommer (vilket är snart jiiihoo!!!) så får jag visa andra väldigt inspirerande bilder. Som dessa från Dornbracht.

SÅÅÅÅ snygga att man nästan ramlar baklänges, inte sant. Dessa blandare är gjorda i ett material som kallas cyprumvilket är en galvaniserad ytbehandling som framställs av 18k guld och koppar.  Cyprum är en rosagyllene färgton och själva namnet är ett nytt ord som är en avledning av latinets cuprum som betyder koppar. Dessutom är ju allt runtomkring också väldigt tjusigt, marmorbänkskivan med underlimmad vask och stänksskydd t.ex.

Vad gäller badrumsbilderna från samma företag så vågade jag knappt visa dem för K. Hans dröm har nämligen ALLTID varit att ha en dusch i travertinemarmor. Nu är vi dock ense om att det inte passar in i vårt nya (eller rättare sagt gamla) hus. Där kommer vi att köra en annan stil men i framtiden kanske….

[tipstack till Min smak]

Jag är nyss tillbaka efter att ha spenderat hela förmiddagen på vårdcentralen. En ihärdig bihåleinflammation/öroninflammation som vägrar att släppa taget om mig så nu har jag fått starkare antibiotika utskrivet, plus örondroppar så nu är det bara att hålla tummarna för att det släpper. Riktigt jobbigt att känna sig förlamad i halva huvudet, vakna av att det susar riktigt högt i öronen och vid tillfällen bli så yr så att det känns som att golvet rör sig. Men nu blickar vi framåt:) Vi är inne i sista planeringen av köket och har tagit hjälp av en av mina äldsta, och bästa vänner som är IKEA-proffs:) Det här kommer att bli kanon! Vad gäller vitvaror så funderar vi fortfarande men det lutar åt ett visst italienskt märke.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Catta 20 maj, 2014 at 13:21

  Åh jäklar va snygga!! Vill byta ut alla våra blandare typ NUUUU!!
  Underbar inspiration, sparar jag 🙂

  Ha en fortsatt bra dag, jag måste jobba vidare..
  Kram

  • Reply rebecca 20 maj, 2014 at 20:31

   Ja, visst är de galet grymma!!!! Eller ALLT på de där bilderna är galet snyggt.
   Kram till dig!

 • Reply Sandra 20 maj, 2014 at 13:53

  Tack för att du anger mig som tipstack!:)

  • Reply rebecca 20 maj, 2014 at 20:31

   Det var en självklarhet för mig!
   Kram

 • Reply Ulle 20 maj, 2014 at 14:25

  Hej! Kan du inte visa bilder från ert gamla hem!? Hade varit kul o se:) kram

  • Reply rebecca 20 maj, 2014 at 20:30

   Självklart kan jag göra det! Vad roligt att du vill se!
   Kram

 • Reply Adela 20 maj, 2014 at 14:35

  Å galet snygga!! Har jag inte alls sett innan, så det var en nyhet;)
  Ser SÅ lyxiga ut.

  Kram och fin dag!
  Adela

  • Reply rebecca 20 maj, 2014 at 20:30

   Visst är de fantastiska!!
   Kram

  Leave a Reply