kläder och mode

Blått är flott

Dagarna bara springer förbi och det är redan söndag! Idag har vädret varit mindre bra, cirka 20 grader men molnigt och lite blåsigt. Riktigt varmt emellanåt men inte alls så varmt som det var tidigare i veckan. Vi ska strax promenera bort till en mexikansk restaurang i Playa del Ingles där vi ska äta middag med några vänner. Tidigare idag har vi haft besök av en kollega till K med familj som just kommit hit och stannar lika länge som oss.

Såhär när våren börjar nalkas (ja men snart så:) så gillar jag kombinationen blått och vitt än mer. Det känns så fräscht när man har hasat runt alla vintermånader med varma, tjocka tröjor och bara tänk komfort.  Jag lade ut en bild på min instagram på ett par skor igår från Åhlens som bara är sååå snygga och självklart kunde jag inte låta bli att beställa dem. Och att döma av kommentarerna på insta så var jag inte ensam om att tycka om dem.

Jag beställde ett par svarta Ray-Ban innan jul men de har K mer eller mindre lagt beslag på så det är nog läge för mig att beställa ett par andra. Jag har haft svarta glasögon så länge att jag är ordentligt sugen på att beställa ett par sköldpaddsfärgade.
Dagen ut så erbjuder Ellos 25 % rabatt på din beställning* – inkl mängder av varumärken och möbler hos Ellos!
Erbjudandekod: 355402
[*Villkor

Nybeställning på kläder, skor, möbler, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos.
Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2017-01-15.]

Nej nu måste jag rusa in i duschen. Det tar tydligen långt tid att gå till restaurangen….

Kram ❤️

(inlägget innehåller affiliatelänkar)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ekenäsliv 15 januari, 2017 at 21:02

    Älskar med blått! Året om faktiskt 🙂
    Hoppas ni haft en trevlig middag!
    Kram Anna

  • Leave a Reply