de där dagarna som kallas livet

Början på slutet

Ligger här hemma och känner mig som en urvriden disktrasa. Ett ruskigt förkylningsvirus har gripit tag om 4/5 av familjen och vi känner oss helt under isen allihop. Brunos bröt ut redan natten mellan lördagen och söndagen och tilltog sedan i styrka under veckan. Julian som skulle ha gjort en mindre operation fick ställa in pga feber.

Något som är desto roligare är att vi i förra veckan började med vårt badrum uppe. Badrummet har inte varit badrum tidigare så där finns inga rör eller dylikt så det var till att börja från scratch.

Nu ser det ut något i stil med detta. Några mer rör är dragna och skivorna är plastade för att det ska läggas värmeslingor och sedan gjutas innan vi kan lägga klinker. All badrumsinredning är inköpt och har stått uppe sedan september. Vi kör på samma stil som i de övriga två badrummen. Detta blir det största badrummet och här kommer både dusch, badkar, två handfat samt en hel del skåp att rymmas.

Vi har haft denna bilden som inspiration för utformningen av badrummet med duschen framför badkaret. Vi kommer dock att ha vitt kakel och badkaret kommer inte att vara inbyggt så som det är på bilden. Men det är skönt att ha något att gå efter.

Badrummet uppe kommer att bli barnens tillhåll då de har sina rum uppe allihop. Detta rum är det enda rum i huset som inte är klart så det ska bli underbart när det är färdigt!

Kram & ha en fin dag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply