de där dagarna som kallas livet

Bråda dagar

Jag kikar in som hastigast för att påminna er om den generösa rabatten på 25% på ett helt köp hos Ellos inklusive märkesvaror och leksaker. Rabatten gäller per köp och handlar man ett gäng julklappar så tjänar man också en hel del. Jag har gjort en stor del av julens presentshopping genom att använda mig av just detta erbjudandet (super då det även gäller på lego:). Men passa på, erbjudandet gäller bara idag också. Ange koden 345450 i kassan. Förutom lite parfym, sportkläder och annat smått och gott kunde jag inte låta bli att beställa ett par riktigt schyssta jeanshorts också…… För om en vecka så kommer jag nog mest att strutta omkring  i shorts och bikini. Lyx!!!!!

ellos

Skärbräda i trä och marmor, lampa med lampfot i marmor, salladsbestick, liten marmorskål, mjukaste handduken från Odd Molly och en väldoftande tvål.

Vi har haft så fullt upp i helgen och det fortsätter i några till då det är luciafirande på diverse ställen, julavslutningar, konserter, julfester och annat smått och gott. K har åkt tillbaka till Kanarieöarna några dagar men kommer hem två dagar till i slutet på veckan så att vi kan hjälpas åt att packa lite. Igår var det tydligen 28 grader därnere och strålande sol så hoppet finns att det kommer att vara ofarligt ljust och skönt. Vårt lilla hus ligger dessutom med terassen mot havet och i rakt söderläge. Kan inte bli så mycket bättre för en soldyrkare som jag.

Kram ❤️

[innehåller affiliatelänkar]

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ekenäsliv 11 december, 2016 at 18:05

  Låter ljuvligt med sol och vackra hav 🙂
  Jag hade gärna tagit lite snö här hemma, men den lyser onekligen med sin frånvaro i detta grådassiga väder…
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

  • Reply Rebecca 12 december, 2016 at 07:28

   Ja, vi är nog alla i behov av en stor dos vitamin D just nu. Känns ljuvligt!! Inte minst att få vara en familj i några månader ❤️
   Kram

  Leave a Reply