Inredning, recept

Byggstart och fredagssangria

Fredag, och helgen är här. För oss innebar dagen också att byggarna skulle komma hem och börja riva i vårt hus, med oss fortfarande i Spanien. Det dröjde dock inte länge förrän byggledaren ringde för att säga att han inte kom in i huset. Detta löstes på ett enkelt sätt genom att en annan hantverkare åkte dit för att låsa upp. Sen gick det några timmar, typ tre, sen ringde byggledaren igen för att säga att containern som vi hyrt var full. Tio ton hade de fyllt den med!!! Så det var bara för K att ringa och be kommunen att komma och tömma den…..vilket de slutligen gjorde och sedan ställa dit den på nytt. Men hallå, tio ton. Jag kommer nog inte att känna igen huset nästa vecka när vi kommer hem för en kort visit. Det går tydligen undan där hemma:)

I natt kom K:s bror med flickvän på besök och vi har haft en härlig men ganska intensiv dag. För mig började den med en privatlektion i tennis (fjärde gången jag spelar denna vecka:). Kanske att det finns hopp för mig också? Tennisen efterföljdes av lunch på stranden som jag tyvärr inte har några bilder från (kameran fick stanna hemma idag). Barnen lekte i sanden medan vi smaskade på musslor, räkor och grillad paprika.

Mannen har kvällsflygning men vi övriga har ätit gott även nu på kvällen och ska snart inta varsin sangria. OM ni missade sist jag lade ut receptet på världens godaste sangria så kommer det här igen:

Sangria 1 pers.
10 ml cointreau
10 ml brandy
10 ml likör 43 (cuarenta tres)
ca 1 1/2 dl rödvin
citronfanta
is
apelsinklyftor

Måtta och häll upp all likör i ett stort glas, fyll på med rödvin och citronfanta och häll i is. Slutligen lägg i apelsinklyftor.

Ha en fortsatt fin fredagskväll så hörs vi igen i morgon!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply