musik

candy

Här pågår operation matlagning. I kväll vankas det lax med pestotäcke och rotrfuktsgratäng. Smarrigt! När jag lagar mat så älskar jag att lyssna på musik samtidigt. Just nu är det dotterns lista på spotify som snurrar mest. En av våra gemensamma favoriter är Robbie Williams. Det är bara något visst över den killen, charmig, busig och helt amazing på samma gång. Hans senaste låt är också helt otrolig, man kan inte bli annat än glad när man hör den. Så håll till godo:)

Önskar er en skön tisdagskväll. Själv ska jag smutta på ett glas Chardonnay, ta tag i mina fotouppgifter och surfa nytt boende. En helt ok tisdagssyssla tycker jag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Stoffisen 29 januari, 2013 at 18:15

  åh, men det måste ju ändå vara lite roligt att surfa efter ett nytt boende? Det kanske låter knasigt men det är ju en ny start med nya möjligheter <3

  Kram
  Stoffe

  • Reply pilotfrun 29 januari, 2013 at 22:26

   Så är det absolut! Dessvärre blev det inget letande ikväll utan vi blev fast i beskrivning och bilder av vårt nuvarande som ska vara mäklaren tillhanda ASAP. Men i morgon så:)
   Sov så gott!
   Kram

 • Reply Happyvardag 29 januari, 2013 at 19:26

  Avis på både maten och glaset med Chardonnay. Mumma! Själv höll jag på att kräkas och svimma på samma gång under dagens matlagning. Hemskt att komma igång efter magsjuka. Lycka till med boende….Vet ni vart ni ska? Eller är det hemligt lite till? Kram Mia

  • Reply pilotfrun 29 januari, 2013 at 22:28

   Fy tusan så vidrigt! Jag AVSKYR magsjuka!!! Och jag blir också alltid så in i nordens dålig. Tycker så synd om dig och hoppas verkligen att du känner dig bättre snart.
   Stor kram Mia ❤

  Leave a Reply