kläder och mode

casual med jeans & blazer – fixa stilen

Jag har en fäbless för casual chic och gillar olika sorters jeans med kavaj och blazer. En klädd jacka klär upp vilken outfit som helst. Själv är jag av den uppfattningen att man kan aldrig ha varken för många kavajer eller för många jeans i garderoben:) Nu när vi snart (ÄNTLIGEN) börjar gå mot ljusår tider är det fräscht med vitt upptill.

Jeans från Levis | T-shirt från Whyred | jacka från Ellos collection | solglasögon från Marc Jacobs | korallfärgat läppglans från Clarins | pumps från Ted Baker | väska från Esprit  | örhängen Dove från Emma Israelsson

 

Jeans från Replay | t-shirt från Ellos collection |kavaj från Stylein | Pumps från Billi Bi | Väska från Vagabond | solisar från Max Mara  

Själv vill jag ha lite nya schyssta högklackade skor verkligen piffar upp jensoutfiten. Sen att lära sig gå i de där höga klackarna kommer jag kanske aldrig göra fullt ut men practise makes perfect så om jag hamnar någonstans i mitten är jag mer än nöjd. OM man gillar en t-shirt som är oversized så är knepet att ta minst en storlek större än man normalt har. Själv gillar jag när de sitter lite som de gör på den nedersta bilden.

Här har vi tampats med feber i omgångar och i kväll var det Julians tur. Håller tummarna för att jag klarar mig denna gång. Jag har lite för mycket att göra för att blir sjuk känner jag…..

Kram & njut resten av söndagskvällen

[inlägget är skrivet i samarbete med Ellos och innehåller affiliatelänkar]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mallansvardag 30 januari, 2018 at 20:22

  Du är s å bra på att inspirera när det kommer till kläder och hela outfits, du borde jobba som stylist.
  Riktigt snyggt det du plockat ihop denna gång.
  Kram Malin

 • Reply Åsa Aabakken 31 januari, 2018 at 19:42

  Oj vad snyggt jag gillar också kavaj till jeans 😀❤️

 • Reply JUNITJEJ 11 februari, 2018 at 20:14

  Snygga plagg!

 • Reply happyvardag 12 februari, 2018 at 22:06

  Jag kikade in här och fick inspo att beställa den där beiga kavajen jag grunnat på. Beige med vita ränder. Tänker att den blir bra med jeans och sneakers eller vita jeans och beiga sandaletter. Åh som jag längtar till vår och försommar. Kram Rektorskan
  http://happyvardag.se/2018/02/12/landet-atstord/

 • Leave a Reply