resor

Dags att börja packa igen

Knappt har jag hunnit packa upp från vår Göteborgshelg förrän det är dags att packa om den. På fredag åker jag nämligen min kompis Martina och jag till Dublin. Jag var ju där förra hösten tillsammans med Marica och hade en fantastisk helg. Jag bodde i Dublin 2001-2002 så den staden har en plats i mitt hjärta.

 

Processed with VSCOcam with b1 preset

Förra hösten hade vi idel solsken idel regn men det var hyfsat varmt. Nu gäller det att packa för lite kallare väder. Det ska bli så himla roligt och jag ser så mycket fram emot det. Fyra dagar, bara Martina och jag. Vi har planerat en utflykt till Howth, lite strosande inne i stan och eventuellt en guidad tur på Kilmainhaim gaol. Jag har varit där innan men det var länge sedan så jag hade gärna gjort om det igen. Denna gång har jag utökat min objektinsamling med ett 24mm objektiv så jag ser fram emot att ta en massa fina bilder. 

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply