nyheter, samarbeten

Designsamarbeten och lösa läppar

Det mest otippade designsamarbetet måste nog ändå vara Iittala och Issey Miyake (vilket jag fortfarande har svårt att stava till efter åtskilliga parfymer….) Alla ni som hade L’Eau d’Issey-doftande pojkvänner under 90-talet räck upp en hand 🙋🏻 

Iittala Issey-Miyake_7

iittala

Färgskalan går i dova toner och kollektionen innehåller både textilier, glas och keramik. Snyggt och spännande!

Nästa spännande samarbete är det mellan Dirty Linen och Whyred som har skapat kollektionen Insomnia. 

dirty linen samarbete

Kollektionen består av en limiterad serie i linne. Jag gillar Dirty Linens produkter sedan tidigare men jag måste erkänna att jag inte är något vidare förtjust i mönstrade sängkläder. Men, men allt är ju föränderligt som jag skrev i mitt tidigare inlägg:) Nu vet jag inte om det är jag som hakar upp mig för mycket på namn men att döpa en kollektion sängkläder till Insomnia vilket betyder sömnlöshet ger i varje fall mig fel vibbar. Om det är något jag INTE vill drabbas av i sängen så är det insomnia. Det är ju vidrigt!

byredo loose lips Lagom till alla hjärtans dag så släpper Byredo ett nytt doftljus med det fascinerade namnet Loose lips.  Och att döpa doftljuset till Loose Lips är ju rätt coolt men kanske inte så smickrade i sin bemärkelse att skvallra. Snyggt är det dock men som vanligt är jag alldeles för snål för att slå till på ett doftljus som kostar så mycket. Sen har det ju kanske med att göra att jag nyss köpt ett nytt matbord också. Eller nåt.

Och nu är jag så trött så ögonen ramlar ner på mig. Hade tänkt mig en mjukstart på jobbet efter en veckas sjukskrivning men nu var det två kollegor som blev hemma istället och dagen avrundades med fyra utvecklingssamtal. Rätt skönt att bara ligga och slappa i soffan nu faktiskt.

Ha en skön kväll!

Kram

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply