de där dagarna som kallas livet, familj, Inredning

destination Karlskrona

Ja, nu är vi här. På hemmaplan igen. Gårdagen kändes ordentligt lång och vi nådde inte Karlskrona förrän strax efter 15 på eftermiddagen, efter flygtur och sedan biltur från Köpenhamn. Att flyga själv med alla tre barnen gick verkligen otroligt bra. Det märks att de stora barnen börjar bli just stora. Det var bara den lille marodören som höll igång i två timmar, bajs, kräk, spring upp och ner i gången och en massa klättrande på stolarna innan han helt utslagen somnade på mig.

Väl här hemma så rusade barnen till lekplatsen som ligger nära mina föräldrars hus och sprang där på min barndomskompis barn och lekte med dem resten av eftermiddagen. Supermys! Idag har vi varit på en camping i närheten och spelat minigolf med kompisar. Därefter samlades högen med ungar här hos mig. 

Många av mina barndomskompisars föräldrar bor kvar i området och det är så fantastiskt att se att barnen, som är jämna i åldrarna, nu leker tillsammans. I kväll väntar tjejmiddag med gamla tjejgänget. K och min pappa kommer nämligen i kväll redan, tyvärr blev det något fel på bilen just innan de skulle till att köra så nu är den inlämnad på verkstad. Galet, galet men det blir nog bra till slut!

Hoppas att ni har haft en riktigt fin midsommar!
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mia - Mitt vita hus 21 juni, 2014 at 15:29

  Välkommen hem<3 och glad midsommar lite i efterskott! Kram

 • Reply Adela 21 juni, 2014 at 17:11

  Å vad mysigt, det känns som ni redan ”är i hamn” hemma:)
  Härliga bilder på barnen!

  Kram
  Adela

 • Reply happyvardag 21 juni, 2014 at 21:04

  Välkomna hem! Och hoppas att ni får en bra tid i kappsäcken. Det kan ju vara lite skönt att inte behöva ta ansvar heller fullt ut. Hoppas ni haft en mysig midsommar. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/06/20/with-a-view/

 • Reply bia 22 juni, 2014 at 14:05

  Hoppas ni haft en trevlig Midsommar….trots ett kallt Sverige….känns lite konstigt kanske efter ett varmt Spanien ;)…..men vi får hoppas sommaren kommer tillbaka….för så här vill man inte ha det, eller hur?
  Ha det så gott…
  Kramis bia

 • Leave a Reply