de där dagarna som kallas livet

det är med julklappar

De senaste veckorna har varit minst sagt hektiska. Det blir ju lätt så veckorna innan jul. Helgerna har varit fulltecknade, barnen har haft avslutningar på diverse aktiviteter och det har varit mycket på jobb. I torsdags och fredags var det julfester och middagar bägge dagarna med sena kvällar och igår skrotade jag runt i pyjamas större delen av dagen. Börjar bli för gammal haha! Men därmed också så underbart att inte ha några måsten alls. Idag har Julian haft cup på morgonen oh nu på kvällen har vi gjort julgodis lussekatter. Däremellan hann jag med en tur till gymmet. Jag behöver min träning för att må bra och gillar egentligen inte när det hinner gå för många dagar emellan tillfällena.

Vi fuskade med att ta in granen redan förra helgen så vi kan njuta extra länge av den. Det är så himla mysigt! Vi har försökt med att få klart med alla julkappar men det är fortfarande en del kvar. Vi vuxna köper inte till varandra utan vi spelar julklappsspelet istället och köper då något extra fint så att det blir extra spännande.  Jag önskar mig inte något särksilt men skulle bli glad om jag fick nytt nattlinne och en svarar kimono. Jag är smått kimonoberoende. Ett beroende som började redan när jag gick på mellanstadiet och fick min första:) Det här tycker jag är fina julkappar till en tjej ❤️

pläd Nagano från Mimou | underbar parfym från Narciso Rodriguez | armband Dove från Emma Israelsson | svart nattlinne från Joelle | svart morgonrock Adele från Ellos collection | necessär från Dagmar | underbara Uggs i kort modell (jag lever i mina när det är kallt)

Det finns massa sidor som är super när det gäller presenter. Nätshopping is the shit!

Nu väntar sängen och jag har några hektiska dagar kvar på jobbet innan jag kan ta jullov. En dag i Malmö på utbildning och avsked av en mycket värdefull kollega.

Sov gott ❤️

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply