Inredning, le piccole cose, småprylar

Det flätade porslinets comeback (och ännu mer danskt)

Här regnar det idag. Första gången på väldigt länge känns det som och allt lite ovant är det. Bruno och jag hann just komma hem efter vår promenad innan himlen öppnade sig. Men jag är bara glad för att det regnar; det är nämligen otroligt torrt härnere då det bara har kommit några få skurar under hela hösten.

Men medan det regnar och är lite småkyligt ute så värmer jag mig här inne med att titta på vackra och inspirerande produktbilder från House Doctor och Bloomingville.

Dessa bilderna är hämtade från Bloomingvilles nya katalog, vilken ni kan hitta här. Och som ni kan se så är det metaller, pasteller och naturmaterial även här.

”Choose to be optimistic it feels better” Jag hade inte kunnat utrrycka det bättre själv! Så mycket det ligger i det citatet.

Bilderna från House Doctor har valsat runt på flera bloggar men dessa är mina favoriter.

Och denna kan jag inte låta bli att visa:)

Det flätade porslinets come back. Jag vet inte hur det är med er, men när jag växte upp under 80-talet så var det väldigt inne med just flätat porslin. Helst i form av korgar med porslinsfrukter i vilka jag vet fortfarande ligger kvar på mamma och pappas vind. Den här typen av skålar och fat går också att komma över på diverse second hand affärer och på Tradera. Den nya katalogen från House Doctor hittar ni här

Nu är reparatören här och byter ut vår apparat uppe så att vi äntligen kan duscha varmt igen.  Här har vi inte en traditionell varmvattenberedare utan vattnet, som jag skrev igår, värms med gas. Igår fick vi åka till klubben och duscha, och det var ta mig tusan den skönaste dusch som jag har tagit sedan vi kom hit i maj. Varken dottern eller jag ville kliva ur och det säger inte så lite.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply ulle 13 januari, 2014 at 12:43

  hej! får man fråga hur gammal du är? kram

  • Reply Piccolecose 13 januari, 2014 at 18:31

   Absolut! Jag är 35 år ung;)
   Kram

 • Reply En Fjäder i Handen 13 januari, 2014 at 14:53

  Det är faktiskt mysigt med regn emellanåt, när det regnar så sällan här i Spanien. Men är det mulet ett par dagar i rad blir jag helt galen!!! Vad fort man vänjer sig..! 🙂

  • Reply Piccolecose 13 januari, 2014 at 18:32

   Men visst är det så! Jag tycker också att det är mysigt med regn. Då kan man stanna inne med gott samvete.
   Kram

 • Reply Ekenäsliv 13 januari, 2014 at 18:58

  Å här har det regnat o varit grått så länge så kylan igår var sååååå välkommen!
  Lite snö på det och gärna nån solglimt så ska det nog ordna till sig;-)

  Hi hi, jag vad vore livet utan dusch?? 😉
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

 • Leave a Reply