hus och renovering, Inredning, matrum

Det vackra Sågverket

Det ”hem” eller rättare sagt vandrarhem som har fått mest publicitet på bloggar runt omkring de senaste veckorna är det gamla Sågverket på Höga Kusten/Härnösand som faktiskt också är omskrivet i senaste numret av Residence. En riktig fröjd för ögat må jag säga!

Så naturskönt och mysigt, och om det är någon som vill förverkliga drömmen om att driva ett eget ställe så är ju detta ett ypperligt tillfälle.

Förutom att vara vandrarhem så tjänar också Sågverket som konferensanläggning och restaurang. Fastigheten är till salu via mäklarfirman Fantastic Frank och om ni vill läsa mer om detta vackra ställe, eller se mer bilder så gör ni det här.

Idag packar vi ihop oss och lämnar Skåneland för den här gången. Nästa gång vi kommer så gör vi det för att liksom börja allt på nytt, skola, dagis och hur det är att leva i en ny stad. Vi har nog känt allihop att den här tiden, som kändes som en evighet, bara rann i väg. Förmodligen mycket på grund av att vi låg sjuka i nästan en vecka. Så nästa gång vi hörs så gör vi det från Karlskrona dit barnen och jag far medan K åker tillbaka till Spanien för jobb.

Kram och ha en underbar dag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Catta 18 juli, 2014 at 09:47

  Hej vackra vackra du!
  Wow va fint det blev med fransarna, ska oxå testa nån gång. En av mina närmaste vänner jobbar med sånt, ändå har det liksom inte blivit av att jag fått gjort några, tokigt..

  Underbart ställe du visar, får alltid lite ont i kroppen när jag ser hur vackert vissa har det (likt du), drömmer om att själv ha ett vackert hus nån dag.. 🙂 Jag gillar ju att renovera och fixa!! Men ett bostadsrättsradhus som vi bor i vill man inte lägga för mycket krut eller pengar på känner jag..

  Kram och ha en riktigt härlig dag!
  Catta

 • Leave a Reply