sovrum

Det våras för Dr Westerlund

Förra våren köpte jag en Dr Westerlund hos Liv på Hedentorps plantskola här i Ängelholm. Tack och lov så lever den än men den ser inte särskilt grann ut. Dock har den ynglat av sig en massa i form av sticklingar som jag har satt lite här och var och även gett bort.

Processed with VSCO with m3 preset
Denna lilla planta på bilden här ovan är en av dem. Knappast en stickling längre utan den börjar ta sig och växer frodigt. Dock är den inte alls lika buskig och fin som Johannas men jag hoppas att den kan bli det. Får bli flinkare med att knipsa av blad även om jag tycker att jag klipper och drar bort blad för jämnan. Svärmor hade Dr Westerlund (gigantiska sådana) i sitt matrum och där doftade alltid så ljuvligt. De var nog nästan 40-50 cm höga och riktigt, riktigt stora och buskiga. Drömmen med andra ord! Kuddfodralet med fjärilen kommer förresten från Odd Molly och låg i min goodiebag från tjejhelgen i Malmö. Så fint så fint och passade dessutom perfekt med det stora kuddfodralet från Mimou. Funderar förresten på att måla farmors skåp vitt. Trärent känns inte riktigt som jag nu när jag har provat ett tag. Dessutom har vi ett vitt gammalt linneskåp som går i samma stil som skåpet så jag tror det hade blivit bättre.

Nu har vi förresten börjat kollat på House of Cards säsong 4. Den är galet bra! Klart bäst av alla säsongerna tycker jag även om alla har varit spännande. Jag tycker det är så skönt att följa en serie för då kopplar man verkligen av en liten stund och lägger allt annat på hyllan. Och det kan behövas då vi har en hektisk period just nu.

Sov sött ❤

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Suss 1 april, 2016 at 06:05

    Så fint hos dig, jättesöt kudde. Ha en fin fredag! Kram Suss

  • Reply Mallansvardag 2 april, 2016 at 23:07

    Det är fint som det är skåpet men vitt tror jag skulle kunna bli ännu finare tillsammans med de andra färgerna i rummet 💕

  • Leave a Reply