de där dagarna som kallas livet

do something nice

Här kommer ett litet tips i samarbete med Ellos. Kanske till dig själv eller tips på julklapp till någon när och kär. Jag är rätt svag för färgkoordinerat och jag gillar själv att se collage där sakerna går i samma färgskalan så denna vecka kör vi på blått. Kanske för att jag känner mig aningens blue, fick mig en liten tankeställare tidigare idag.

De blå skorna är verkligen ett superköp! Jag fyndade när Ellos hade 40% på en vara vilket jag tycker att de har rätt så ofta. Det är verkligen toppen särskilt med tanke på att de har sååå mycket fint. Den blå kappan Greta har jag suktat efter hela hösten och kanske man skulle slå till nu när det är extraerbjudande på den. Ettpar läckra brillor kommer väl till pass på Gran Canaria milt sagt. Kan vara skönt att ha ett par stycken att byta med.

Lyssnar på Stina Nordenstam och för er som inte har hört henne innan så kan jag varmt rekommendera hennes album And she closed her eyes. En av låtarna var faktiskt med i filmen Romeo & Julia som hade Leonardo di Caprio i huvudrollen.

Det är ett album som för mig går långt tillbaka i tiden (sen 1994 faktiskt) och det är precis lika bra nu, om inte bättre.

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply