badrum

doft av jul

Har just sjunkit ner i soffan efter en mysig kväll med barnen. Julian bestämde sig för att baka pepparkaksmuffins så kvällen avslutades med gofika. Känns som att jag har ätit gofika i flera dagar nu faktiskt…. och det är ju bara början. Julen blir ju oftast sådan. Skönt att jag kan sätta igång med träningen igen nu. Höll på att bli tokig där ett tag när jag inte kunde träna. Nu gäller det bara att hitta tid för det.

För en tid sedan fick jag ett paket från Tradebanco. Alltid lika trevligt! Denna gång innehöll det schampoo och balsam från Ogx, hårspänne från babyliss och makeup från Deborah Milano. Jag älskar verkligen doften på detta schampo, vanilj & chai. Doftar jul  🌲

Monsteran som ni skymtar börjar gå lite bananas och jag har tagit en hel del lyckade skott från den. Alltid lika kul att driva upp blommor själva. Och bra när man har många som man kan placera ut. Jag kommer definitivt att behöva några plantor i vårt kommande badrum. Längtar till det är klart och barnen längtar ännu mer.

Kram & sov så gott ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Linda 6 december, 2017 at 13:28

  Varifrån kommer den härliga morgonrocken? Jättefina färger! Inte alls jag egentligen men kände plötsligt ett stort behov av en sån! 😊

  • Reply Rebecca 17 december, 2017 at 22:56

   Hej! Den kommer från Lindex men den har några år på nacken:)

  • Reply Rebecca 3 januari, 2018 at 17:06

   Åh, det är en gammal kimono från Lindex. Ett riktigt bra köp 😊

  Leave a Reply