Uncategorized

drömma kan man ju alltid…

svenskt tenn collage
kudde A Thing Of Beauty 1550:-, kudde Catleya 1050:-, kruka Hortus 5900:-, vas Flask 950:-, ljusstake Vänskapsknuten 1980:-, ljusstake Tre Kulor 2500:- och ljusstake Kulan 1200:-

Vackraste sakerna från Svenskt Tenn hade gärna fått flytta hem till mig och förgylla min jul . Som jag skrev i mitt inlägg i går så har jag aldrig varit någon minimalist vid jul utan tycker tycker att julen ska gå i de klassiska färgerna rött och guld. Men för att samla ihop till den här kollektionen får det nog bli en pryl (eller en halv) om året framöver.

En kall dag har det varit här idag och termometern visade 13.5 grader när jag körde barnen till skolan i morse. Burr, och alla våra vinterkläder ligger kvar hemma i Sverige. Det blir till att shoppa upp oss på lite nya samt skicka en del med mina föräldrar som kommer hit snart.

Nu har K rostat kastanjer i ugnen och vi ska fortsätta kolla på vår nya favorit Downton Abbey. Förra veckan kollade vi igenom hela säsong ett samt halva säsong två. Sååååå svårt att slita sig från det. Förstår inte att vi har kunnat missat det när det har gått på TV.  Så, det är ett tips för er som inte har sett det ännu och som vill ha en ny serie att följa. Nu väntar soffan och kastanjerna.

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Vitae Stilo 18 november, 2013 at 22:33

  Bara älskar Svenskt Tenn ❤️ Dom två ljusstakarna längst ner till höger har jag

 • Reply frupastell 19 november, 2013 at 08:53

  Jag är också väldigt förtjust i knuten och kulan, så fina, de ligger på min önskelista också. Enkla, vackra och tidslösa.

 • Reply Jess 19 november, 2013 at 12:34

  Tyyypisk att jag skulle gilla det som var dyrast :-)) Snart ska vi julpynta nya huset:-) Kramiz <3

 • Reply Nilla 19 november, 2013 at 18:09

  et är så mysigt att ha en film eller serie at längta till att se så där. Jag tänkte skaffa mig hela serien av Bron och plöja igenom. Kram Nilla
  ps ska du inte med till vårt superhärliga event i februari förresten?

 • Reply Ekenäsliv 20 november, 2013 at 16:48

  Ja där finns MYCKET fint med vill-ha faktor. Men som du säger, kanske en halv pryl om året… suck!
  Du skrev att ni hade ett hus att renovera när ni kommer hem, va spännande!
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

  • Reply Ekenäsliv 20 november, 2013 at 16:49

   Kändes som det blev fel när kah skickade min kommentar, men det kanske blev rätt iaf?!?.. =)

  Leave a Reply