kläder och mode

En casual dagens och magnetröntgen

Övriga i min favoritfamilj har åkt till Malmö några timmar på kalas. Själv är jag nyss hemkommen från magnetröntgen där jag har kollat min fot som har besvärat mig väldigt det senaste halvåret. Nu är det bara att hålla tummarna för att bilderna visar något så att det går att få bukt med. Numera kan jag springa en kortare runda men efteråt får jag väldans ont och det är ju inget skoj. Jag var ju så nöjd förra sommaren när jag sprang dryga milen utan att ha ont. Det vill jag göra igen. På Gran Canaria periodvis så hade jag till och med svårt för att gå längre sträckor och flip flop var inte att tänka på.
Processed with VSCO with a5 preset
Igår hade vi en grävare här och fortsatte arbetet med vår altan. K och Bruno var ute och hjälpte till men jag är så glad att vi har fattat beslut om att inte göra allting själva nu. Vi orkar helt enkelt inte. Vi har inte gjort annat än att renovera hus och bygga, gräva och fixa så nu är det skönt att låta någon annan göra det. K kommer dessutom inte att vara hemma så mycket att det går att göra själv heller då han numera är stationerad i Finland. Igår hade vi också städhjälp här som fortsättningsvis ska komma varannan vecka. Och det är också ett beslut som känns ofantligt bra. Vi höll på att köra oss i botten i höstas och det misstaget vill vi inte upprepa.

Processed with VSCO with a5 preset

Jag har beställt ett nytt ex av mina favoritbrallor Arc från G-star då jag råkade bleka sönder mina föregående på Gran Canaria. De finns även i en ljusare tvätt som jag också gillar. Normalt brukar jag inte ge många hundralappar för mina byxor men dessa är ett undantag. Så galet sköna! Och snygga. Den svarta toppen däremot är ett budgetfynd där jag har köpt 3 för 2 och de används flitigt allihop. Skorna köpte jag förra våren och de hänger med även denna vår. Nu har vi snart Stan Smith hela familjen:)

Nu ska jag dra ner på stan en vända och vänta in La famiglia. Solen strålar och nu äntligen är kanske våren på väg.

Kram!

[innehåller adlinks]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anna 22 april, 2017 at 13:48

  Varit sugen på ett par G Star jeans länge men inte kommit till skott, utan kört på samma Pleasemodell istället. Men de är galet snygga! Hur är de i storlek? Please är ju väldigt rymliga i storlek. Kan man ta sin vanliga storlek här? Tacksam för svar:)

  • Reply Rebecca 22 april, 2017 at 15:45

   Det är nog olika från modell till modell. Just denna modell Arc är rymlig och påminner lite om Please i storleken. Jag har strl 25/30 i mina och vanligtvis brukar jag ha W26.

 • Reply Anna 23 april, 2017 at 19:51

  Beställt de ljusa nu, hoppas att de passar:)
  Tack för tips!

 • Leave a Reply