de där dagarna som kallas livet

En förnimmelse av vår

I varje fall i inredningen…. Sitter uppkrupen i soffan efter en hel dag av utförsåkning. Så himla, himla underbart att åka iväg med familj och vänner och njuta av natur och aktivitet. Sen blir man så där härligt trött på kvällarna också.

I år valde ju Pantone ut två färger som årets färg, nämligen Rose Quartz och Serenity och de ska få oss att koppla av och skapa en lugnande effekt i den stressade värld vi lever i. Och visst är det väl avstressande med rosa. Jag har ju rosa på mina sovrumsväggar och älskar det!

Och visst vill man ju boa och fixa hemma nu när solen ÄNTLIGEN börjar visa sig igen. Vi saknar lampa i vårt sovrum och lampan från PB home är ett billigare alternativ till designerlamporna och den hade passat som handen i handsken hos oss. Muggarna från Bloomingville heter passande nog Love och det var verkligen love at first sight när jag såg dem. Likaså örngottet från Gant och örngottet från Odd Molly. Det är bara att trycka på respektive produkt för att komma till den. Smidigt tycker jag!

Just nu så erbjuder Ellos 100 kr rabatt för varje 500kr man handlar för.

*Villkor: 100 kr rabatt på nybeställning över 500kr, 200kr rabatt på nybeställning över 1000kr, 300kr rabatt på nybeställning över 1500kr på Ellos. Max en gång/kund, t.o.m. 2016-02-28. Uppge koden 335707 för att aktivera erbjudandet.

Vad hittar ni på denna sportlovsvecka? Eller har ni kanske inte sportlov förrän nästa vecka.

Nu hojtar mannen att maten är klar och vi ska avnjuta lite lövbiff med bea och spenatsallad.

Kram så länge!

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply