kläder och mode

En gårdagens & stora tjejen

Jag är nyss hemkommen från en mycket härlig förmiddag med besök på bland annat Saluhallen i Höganäs och Garage. Jag och min kompis Martina åkte dit med våra smågrabbar Bruno & Emmett. Så lyxigt att bara åka med ett barn. Nu tyckte iofs inte Bruno & Emmett att det var överdrivet kul med affärsbesök men de blev desto gladare för varsin likadan hoodie från Lager 157 och burgare på Garage. Själv åt jag fish taco med koriander och kimchi (tydligen inte äkta enligt M då den inte var så syrad som den ska vara)

Häromdagen köpte jag mig en ny blus på H&M. Grön och med lite lite krås som min farmor skulle ha sagt:) Jeansen är favoriten Molly från Gina Tricot och skärpet är även det från H&M.  

Söt med bara en BH under vid festligare tillfälle och vid andra tillfällen funkar det med ett svart linne. Jag diggar den gröna färgen 💚 Dock tyckte jag att jag klädde bättre i den när jag var blond… Känns inte som att jag blir långvarig som brunett. Kommer liksom inte till min rätt och gillar det inte lika mycket som jag gillar att vara blond. Men nu vet jag det. Nästa gång blir det blont igen! 

Den här tjejen börjar bli stor, snart 11 år. Vart tar tiden vägen??

Hon har förresten lite kvalitetstid med sin pappa och lyxar på bio medan Brunisen är med en kompis och kollar på senaste Ninjagofilmen. Själv hänger jag på lite nätauktioner, fotar sånt jag ska visa snart och klurar lite på idéer. Jag är nämligen på att skriva lite mer, frilansa lite mer som skribent än vad jag gör för tillfället. De ger mig så mycket så därför vill jag göra lite mer av det. K ska gå ner till 80% snart vilket innebär fler dagar hemma och jag jobbar också 80% så att jag ska ha lite utrymme för frilansade. Vi får väl se vart det leder.

Kram så länge!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply