de där dagarna som kallas livet, kläder och mode

En häromdagens

Kvällarna går alltid så rykande snabbt tycker jag! När man väl har fått alla barn i säng så finns det liksom inte så mycket tid kvar innan det är dags för att dejta John Blund. Nu har jag iofs varit dålig på att komma i säng de senaste kvällarna så lite mer tid har jag haft men oavsett så tycker jag att de går i ett nafs. Inte minst nu när rullgardinen drogs ner och det mer eller mindre är mörkt dygnet runt.

gina-tricot2

I söndags när vi skulle luncha på garage klädde jag mig i mina jeans från Gina Tricot som jag beställde för ett litet tag sedan. De heter  Mathilda och är en modell som går lite högre upp i midjan. Sen en tid tillbaka är jag helt frälst i jeans som går högt i midjan. Har blivit nästintill allergisk mot low waist. Men det kommer ju och går sånt där.

gina-tricot1

Blusen är en gammal goding från ZARA och bootsen är mina senaste älsklingar, nämligen Pistols från Acne. Som jag har gått och sneglat åt dessa. Länge. I bakgrunden är smått skövlad och höstad trädgård som väntar på sin dom. För hur vi ska göra med den det vet vi inte i nuläget. Men något ska ske, sen om det blir gräs, sten eller pool får vi väl se.

gina-tricot3

Det känns som att det var länge sedan jag tog outfit-bilder till bloggen. Det var mer av den varan när vi bodde i Spanien. Är det något ni skulle vilja se mer av? Lämna gärna en kommentar i fältet här nedanför i så fall.

Nu ska jag jobba en liten stund innan jag kryper ner i sängen och påbörjar en ny bok. Köpte ett par när vi var i Dublin och har kvar en bok att läsa som är skriven av Sophie Kinsella. Om det är någon som sitter inne med något boktips så får ni gärna komma med det också.

Kram och en skön kväll önskar jag er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ljuva Magnolia 10 november, 2015 at 22:50

  Ja, mer outfitbilder! Du är ju så sjukt fin, och jag gillar allt från topp till tå, snyggt snyggt snyggt.
  Ser gärna mer av hemmet med såklart, vill se alla skrymslen och vrår! Haha
  Även om det gör ont med avundsjukan 😉

  Kram och natti,
  Catta

 • Reply Tessan 12 november, 2015 at 07:46

  Fantastiska bilder!!! 🙂

 • Leave a Reply