de där dagarna som kallas livet, Inredning

en och annan kopp, inredningstidningar & soffhäng

coffee3

Ja, så är det att vara sjuk. Tack och lov har solen skinit idag igen och K är hemma så jag har fått vila ordentligt. I morgon när han åker iväg på jobb så kommer min käre pappa hit och håller mig & barnen sällskap. Ordentligt seg förkylning det här och visst har det släppt men jag är fortfarande nasal och har tryck ut mot öronen. Tack och lov för kortisontabletter och kortisontabletter men jag kommer ihåg sist jag hade något liknande, då tog det faktiskt någon månad innan öronen repade sig helt…..

coffee

Nya Residence kom i lådan häromdagen så den har jag lusläst både en och annan gång. Sen har jag redigerat lite foton också. I mån av ork. Hittade några underbara foton från vår Spanientid som jag ska låta göra förstoringar på. En av bilderna tog jag till fotokursen som jag gick då men sen var det en hel drös med andra fantastiska bilder. Ljuset i Spanien var något alldeles, alldeles speciellt.

coffee4

Kolla gärna in lite senare ikväll för då har jag en helt FANTASTISK tävling till er!!! Jag ska inte avslöja för mycket bara att det rör sig om absolut lyx & pampering ❤️ som man är i stort behov av just nu.

Kram så länge!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply