de där dagarna som kallas livet, Inredning

en sol och pooldag

Och en riktigt underbar sådan. Idag har vi faktiskt spenderat hela dagen vid poolen. Här i vår pueblo finns det en gemensam gård med en stor pool, och idag var första gången sedan i september som vi låg där.

Luftmadrassen åkte fram och busen skulle så klart sitta på sin pappas mage där han flöt omkring.

Barnen har badat, busat och stojat. Och ätit glass förstås.

Mina fina undernbaringar! Som de har lekt idag! Och den lille vill ju mest vara som sina äldre syskon. Om de badar så ska han bada, åker de sparkcykel så ska han åka och äter de glass så är det klart att han ska ha en egen.

Innergården är jättefin och barnen har verklingen utnyttjat den till fullo idag. Det var knappt att jag fick med dem hem när vi väl skulle gå tillbaka till huset.

Och en sån här sak får ju bara det där mammahjärtat att fullkomligt sprängas och explodera av kärlek. Den store tar hand om den lille. Det kan liksom inte bli så mycket finare!

Och den lille bebisen, som numera är på väg att bli en liten pojke, somnade helt ovaggad i kväll. De större tog lite längre tid på sig:) Själv har jag just tagit en dusch och njuter av att åter igen börja använda after sun lotion. Är det inte somrigt så säg? K har åkt till Sverige igen nu i kväll och ska hem och övervaka arbetet med huset. Det går så snabbt så att vi knappt hinner med:) De är grymma de där hantverkarna och det är inte för inte som vi har anlitat samma gäng som hjälpte oss en del i det förra huset. Fantastiska, arbetsamma och noggranna är vad de är!

Nu ska den här trötta mamman också trilla i säng. Hoppas att ni har haft en riktigt fin dag!

Kram

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Stoffisen 6 april, 2014 at 20:42

  Det ser helt underbart ut Beckis! Det är så långt ifrån min verklighet. Jag brottas med moln och regn. Men, det är skönt med tillflykten till din blogg.. <3

  Kram
  Stoffe

  • Reply Piccolecose 8 april, 2014 at 21:50

   Och du är ju bara för söt Stoffe!
   Kram

 • Reply Adela 6 april, 2014 at 21:19

  Men aaaahhhhh…så ljuvligt!! Vilken härlig poolgård, förstår att ni gillar att vara där! Spännande med ert hus i Sverige med, övertygad om att det blir toppenfint!

  Kram kram!
  adela

  • Reply Piccolecose 8 april, 2014 at 21:50

   Ja, just poolen och innergården är det absolut bästa. Själva huset är inte mycket att hänga i julgranen….
   Kram

 • Reply Monne 7 april, 2014 at 11:21

  Vad mysigt det ser ut Rebecca! Hoppas allt är bra med er allihop och att Lillen och Marianne får en skön vistelse. Hälsa familjen, kram!!

  • Reply Piccolecose 8 april, 2014 at 21:49

   Det ska jag göra! Hoppas allt är bra med dig och familjen. Ska bli kul att ses i sommar!
   Kram

 • Reply Ninelin 7 april, 2014 at 18:34

  Härligt det ser ut!! 🙂

  Längtar till Spanien nu. . .

  Kram N

  • Reply Piccolecose 8 april, 2014 at 21:51

   Jag kan tänka mig det. De senaste dagarna har faktiskt varit heeeelt otroliga.
   Kram

 • Reply Simply D.licious 9 april, 2014 at 11:33

  Gud så underbart det där såg ut! Snacka om att man längtar efter sol! Här hemma i Sverige är det bara grått, regnigt och trist just nu. Men härligt att få lite fina sol-och sommarbilder här inne:) Kram Ulrica

 • Leave a Reply