de där dagarna som kallas livet, utflyktsmål

ett besök på Enkla Ting

Nu är vi hemma från Karlskrona där vi har spenderat några dagar med familj och vänner. K är i Oslo så det var bara barnen och jag som åkte dit. Det går faktiskt bra att köra de dryga 2,5h till Blekinge med tre barn. Nästan så att barnen tycker det är lite mysigt eftersom de slappnar av i bilen, lyssnar på musik och bläddrar i tidningar. Men jag ska inte sticka under stol med att det är tufft att vara själv med barnen så mycket som jag är, och har varit den här sommaren. Med ett tak som ska läggas om dessutom. Det är inte utan att jag längtar lite efter vardag nu. Barnen behöver det lika mycket som jag gör. Men idag så åkte jag med mina grannar till det mysiga stället Enkla Ting, som ligger i Vallåkra en bit utanför Helsingborg, och insöp lite inspiration och drack gott kaffe.

4V5A1302

Småkillarna käkade pannkakor medan vi provade sallad och mackor. 4V5A1283

Pergolan var något alldeles särskilt och det gav både mig och Alexandra upphov till nya ideér då vi både står inför förändringar hemmavid;)

enkla ting2

När vi hade fikat så gick Fredrik iväg med småkillarna så de fick leka av sig medan vi kollade inne i butiken.

4V5A1320 4V5A1319 4V5A1317 4V5A1315 4V5A1309

Fint och fixat i varendaste liten vrå.

4V5A1296 4V5A1288

Och till killarnas stora förtjusning fanns där också ett gäng kelna och gosiga små kattungar. Sicken lycka. Som små fluffiga bollar var de. Verkligen galet söta!

Nu sitter jag uppkrupen i soffan med tända ljus och en kopp te och ska bläddra igenom senaste numret av Mama. Längesedan jag köpte den men när jag såg att Petra Månström, ”Maratonpetra” var med så kändes det extra angeläget.

Kram!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mia 10 augusti, 2016 at 18:28

    Var kommer din snygga svarta bomber jacka ifrån? Precis en sådan jag letar efter..Kram!

    • Reply Rebecca 12 augusti, 2016 at 05:55

      Min bomberjacka (som iofs är vääääldigt tunn) kommer från Gina Tricot. Kram

    Leave a Reply