allt som är vackert, blommor, Inredning, småprylar, sovrum

ett hörn av lycka

blev den här platsen. Den säger kanske inte så mycket för er men för mig så tror jag nog att den är början till något nytt. Något som inte ännu är helt genomtänkt och klart men som finns där redo att ta fart och utvecklas.
lyckohörn
Det har varit fullspäckade dagar och jag har inte haft många minuter över. Mitt besök, som ni gissade rätt, var en fantastiskt duktig och inspirerande fotograf. Hon var här och jobbade och jag passade på att ”hänga med” lite i hennes arbete för att insupa inspiration och kunskap.
lyckohörn2
I går morse började sedan ett packningsmaraton och jag inledde dagen med att bunkra upp med bubbelplast och flyttkartonger. Och det där racet fortsätter idag. Just nu står det en hel uppsjö av porslin och keramik på golvet i matrummet som bara väntar på att bli nedpackat. Sedan blir det till att skriva en lista på vad som måste med till Spanien. Under tiden som jag har varit upptagen här hemma så har den här underbara tjejen, Jessica varit och tittat på ännu ett boende åt mig och familjen. I skrivande stund är det inte säkert till 100% men till 99%. Det är många mellanhänder i Spanien innan affären är klar. Jag är så fascinerad, tacksam och så glad över de bekantskaper som man gör här i bloggvärlden och alla de fina kommenterar som jag får. De värmer i hjärtat det ska ni veta.

Nu ska jag ta tag i denna dag, vilken inleds med härlig familjefrukost där för en gångs skull alla familjemedlemmar kommer att närvara:) En gång i tiden hörde till vanligheterna, även till vardags, men numer har det blivit mer och mer sällan vilket vi ska ändra på:) I den mån det går förstås.

Ha en superfin lördag mina vänner!

Kram
Rebecca

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Happyvardag 13 april, 2013 at 05:55

  Vad spännande det låter…..Väldigt fint hörn…Lycka till med packandet. Kram Mia

 • Reply Välkommen Hem! 13 april, 2013 at 09:16

  Ja, vad glad jag är för din skull, både för fotograferingen och för flytten! Så himla kul och spännande och skönt att ni nu får vara tillsammans oftare! Behöver du hjälp med att inreda det nya huset så ring mig 😉 fast näe va, det klarar du ju så bra själv. Det där lilla fina hörnet var ju bara sååå snyggt och smakfullt!
  Kram o lycka till med nedpackningen!
  Judita

 • Reply Stoffisen 13 april, 2013 at 10:29

  Det ska verkligen bli spännande att gå ”följa med er” till nytt land och nytt boende. Det kommer att bli så himla bra!!

  Kram
  Stoffe

 • Reply bia 13 april, 2013 at 10:35

  Oj vad tjusigt och mysigt hörn!!!
  Tycker det ska bli spännande att följa dej i Spanien…roligt att du fortsätter blogga…..
  Ha en jätte fin helg min vän!!
  Kram bia

 • Reply Tina 13 april, 2013 at 16:23

  Ska bli så spännande att få hänga med i flytten..men jag förstår att det är mycket jobb för dig. Urläcker hörna, lampan är hur cool som helst. Trodde väl att det var en fotograf som var den hemliga gästen, superkul. Måste ha varit roligt att kolla in en proffsfotograf jobba oxå. Få några tips på vägen o ”sno” några ideer. Är så himla glad för din skull för allt spännande o roligt som händer i ditt liv. Ha en härlig helg. Kramisar Tina

 • Reply dianasdrömmar 14 april, 2013 at 06:06

  Underbart hörn,lycka till med packandet kram Diana

 • Reply Anna Från Sofias Änglar 14 april, 2013 at 08:41

  Hej Rebecka!
  Hittade nyligen hit till din blogg, som är så fin och härlig att läsa, kommer fortsätta att följa ditt äventyr i livet.

  Stor Kram
  Anna

  • Reply pilotfrun 16 april, 2013 at 06:45

   Tack Anna! Vad glad jag blir! Ja, snart bär det av till Spanien för vår del. Väldigt snart faktiskt:)
   Kram

 • Reply Monne 14 april, 2013 at 10:30

  Hej vännen!
  Vad roligt att se dig i fredags, bra att du frågade efter mig 🙂 Tänk bara en liten månad kvar – så spännande!! Ha en skön söndag så ses vi.

  Kramar från mig och familjen

 • Reply Jess 14 april, 2013 at 11:57

  Tack vännen för länken:-) Jag har ju den stora glädjen att få titta runt åt er, ett sådant ansvar! Nu hoppas jag ju att ni känner 100 % när ni får nycklarna i handen. Och du…du kommer inte att vara sysslolös…mitt hus behöver ju totalstylas efter renoveringen:-)) Kram och lycka till med packningen-) Kram från poolkanten

 • Reply Adela 15 april, 2013 at 12:31

  Sååååå fin liten hörna! Du har verkligen god smak:)

  Kram
  Adela

 • Reply Sofia 16 april, 2013 at 06:32

  Så fantastisk fin hörna, den gråa vägg färgen är super fin , vad är det för färg och färgnr?
  Tack på förhand!
  Sofia

  • Reply pilotfrun 16 april, 2013 at 06:47

   Tack Sofia! Färgen är faktiskt en tapet som är mer åt det ”smutslila” hållet. Jag har inte i huvudet vad tapeten heter men jag kan se om jag kan hitta det någonstans. Jag får lov att återkomma:)

   • Reply Sofia 16 april, 2013 at 08:25

    Åh vad snäll du är men du behöver inte leta ihjäl dig:) Är nog mest inne på att måla,men har inte ens tänkt på att det finns fina enfärgade tapeter…
    Ta det lugnt med kartongerna:)
    Sofia

  Leave a Reply