Inredning, vardagsrum, vintage

Exotiskt vitt

Antar att ni är många som börjat jobba idag efter ledigheten. Själv har jag några dagar kvar av min ledighet innan jag kör igång igen. Eller ledig och ledig….Vet inte om det är rätt ord att använda när man är själv med tre barn. Inga döa stunder här inte. För tillfället mest tjafs faktiskt. De börjar nog bli lite less på att bli lediga även om de aldrig i livet skulle erkänna det.

Igår slutade Brunisen med napp så idag begav vi oss till Intersport för att leta efter en skateboard. Det var löftet om skateboarden som fick honom att släppa nappen på riktigt och till och med gå och slänga alla nappar i soptunnan. Så himla, himla duktig! Dessvärre var det ganska magert med brädor då det så klart ä en vårsport mer än en vintersport så vi får vänta ett litet tag. Det är lite kul för han har pratat om en skateboard i säkert ett år men vi har tyckt att han har varit lite liten. Men med hans balans skulle det inte förvåna mig om han fixar det galant. Han lärde sig nämligen cykla utan stödhjul lagom till treårsdagen:)

vardagsrum

Av julen finns nu inte så många spår kvar förutom några stjärnor i fönstret. De lyser upp så fint tycker jag så de får hänga kvar ett tag till. Numera känns det nästan lite exotiskt med vita väggar då var och varannan har målat sina väggar i dova, tjusiga kulörer. Själv trivs jag väldigt bra med vitt och föredrar att sätta accentfärg med hjälp av textilier, vaser, ljusstakar etc.

Jag får lov att erkänna att det ska bli skönt när K kommer hem i morgon. Han tvingades ju åka iväg på jobb redan på nyårsdagen när vi andra låg halvt utslagna i varsin soffa. Inte för att det gick särkilt vilt till, det var mest att det blev sent som gjorde att man blev så trött. Men snart blir det till att vända tillbaka dygnet igen, inte minst för barnen som verkligen har kommit in i slappetider med frukost efter klockan 11 nästintill varje dag.

Nu ska jag kramas lite med minstingen innan det är dags för honom att knyta sig.

På återseende ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Ljuva Magnolia 6 januari, 2016 at 09:10

  Morrn morrn snygging!
  Förstår hur tufft det måste vara att rodda allt själv med tre så ofta som du gör det. Jag har ju fått det mycket bättre sedan Josef bara jobbar nätter, då han är hemma alla kväller och helger, lyx! MEN, just nätterna är jobbigare med ungar och hund kors och tvärs i sängen, ingen vill sova själv..

  Tycker det är jättefint med vita väggar, är inte sugen på att måla om i vardagsrum eller så, tror jag kommer tröttna på färg tillslut. Trivs med de ljust grå väggarna i sovrummet och i barnens rum är det fint med något som bryter. Älskar tapeten jag satt upp i Inez rum! Även om jag trodde att jag aldrig skulle sätta upp en tapet igen, tröttnade SÅ på det efter våra år i stan, där jag gick loss haha.

  Ha en mysig trettondag vännen och high five till minstingen som är så duktig!
  Kram Catta

 • Leave a Reply